کد: 198043825 آبان 1402 ساعت 20:5921.1K بازدید

آزادی از تیم ملی هم قربانی گرفت

جهانبخش مثل سون، ایران و فاینورد نگران علیرضا!

تیم ملی موفق شد با یک برد چهارگله مقابل هنگ‌گنگ گام نخست در مقدماتی جام جهانی را با موفقیت بردارد اما این برد یک اتفاق تلخ هم برای تیم ایران داشت.
جهانبخش مثل سون، ایران و فاینورد نگران علیرضا!

به گزارش "ورزش سه"، علیرضا جهانبخش قبل از دقیقه 75 و در یک صحنه ساده مصدوم شد و نتوانست به بازی ادامه دهد تا رضا اسدی جای او را در زمین بگیرد.

با توجه به صحنه‌ای که پیش آمد به نظر می‌رسید کاپیتان دوم تیم ملی از ناحیه کشاله آسیب دیده و با این حساب هم تیم ملی باید برای بازی با ازبکستان نگران باشد هم باشگاه فاینورد که ممکن است او را در دو سه بازی بعدی‌اش در اختیار نداشته باشد.

جهانبخش بعد از مصدومیت و اینکه متوجه شد نمی‌تواند به بازی ادامه دهد به‌شدت ناراحت و عصبانی شد و حتی وقتی پزشک تیم ملی بطری آب را در اختیار او گذاشت با عصبانیت بطری را به زمین کوبید و از میدان بیرون رفت.

با این مصدومیت که  به نظر می‌رسد حداقل دو سه هفته او را از تمرین و مسابقه دور کند تیم ملی در بازی حساس در تاشکند این ستاره خود را در اختیار نخواهد داشت، هر چند هم کادر فنی تیم ملی هم باشگاه فاینورد منتظر جواب گزارش تیم پزشکی هستند تا میزان دقیق مصدومیت او را بدانند.

در صحنه مصدومیت جهانبخش به نظر نمی‌رسید او برخوردی با بازیکنان حریف داشته باشد و چنانچه زمین ورزشگاه آزادی باعث مصدومیت این بازیکن شده باشد این چمن باز هم قربانی بزرگی در یک بازی بزرگ گرفته است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار