کد: 198535717 آذر 1402 ساعت 08:03

مانوئل آکانجی:

تا الان گواردیولا را تا این حد ناراحت ندیده بودم

مانوئل آکانجی، مدافع منچسترسیتی، در مصاحبه‌ای حال پپ گواردیولا بعد از باخت مقابل استون ویلا را بیان کرد.
تا الان گواردیولا را تا این حد ناراحت ندیده بودم

به گزارش "ورزش سه"، منچسترسیتی دیشب در یک بازی عجیب با نتیجه ۱-۰ مقابل استون ویلا شکست خورد. بازیکنان سیتی در این بازی نمایش بسیار ضعیفی ارائه دادند که تعجب هواداران فوتبال را به دنبال داشت.
پپ گواردیولا پس از بازی مسئولیت شکست را بر عهده گرفت و اعلام کرد که برگرداندن تیم به روند پیروزی وظیفه اوست.

مانوئل آکانجی، مدافع سیتیزن‌ها، در مصاحبه‌ای درباره باخت این تیم صحبت کرد. او درباره حال گواردیولا پس از بازی گفت: «او اصلا خوشحال نبود. از این وضعیت به شدت ناراضی بود. شاید بگویم او را تا این حد ناراحت ندیده بودم. این بهترین نوعی است که می‌توانم حال او را توصیف کنم. آنچه در رختکن اتفاق می‌افتد و چیزهایی که در آنجا می‌گوییم، همان‌جا باقی خواهد ماند، اما باید در ادامه بهتر عمل کنیم و کارها را بهتر انجام دهیم.»

او درباره بازی ضعیف تیمش مقابل استون ویلا گفت: «اصلا خوب نبودیم. اگر در دوئل‌ها پیروز نشوید یک بازی مانند این بازی خواهید داشت. ما در بازی مقابل تاتنهام آنها را کنترل کردیم، لیورپول را باید می‌بردیم و این بار نباید می‌بردیم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

تا الان گواردیولا را تا این حد ناراحت ندیده بودم | ورزش سه