کد: 199521727 دی 1402 ساعت 13:1010K بازدید

رئیس کمیته داوران: پنالتی لیورپول مقابل آرسنال سوخت!

هاوارد وب، رئیس کمیته داوران فوتبال انگلیس، تایید کرد که یک ضربه پنالتی لیورپول در بازی با آرسنال به اشتباه اعلام نشد.
رئیس کمیته داوران: پنالتی لیورپول مقابل آرسنال سوخت!

به گزارش "ورزش سه"، هاوارد وب، رئیس کمیته داوران فوتبال انگلیس، تایید کرد که یک ضربه پنالتی به سود لیورپول در بازی مقابل آرسنال به اشتباه اعلام نشده است.

این دو تیم در دسامبر گذشته به مصاف هم رفتند و بازی با تساوی 1-1 به پایان رسید. در جریان این بازی یک صحنه به شدت مورد اعتراض بازیکنان لیورپول قرار گرفت.

توپ در محوطه جریمه آرسنال به دست مارتین اودگارد برخورد کرد اما داور این صحنه را خطای پنالتی تشخیص نداد.

1979696

هاوارد وب به دیلی میل گفت: "من تایید می‌کنم که این صحنه یک پنالتی بود. داور فکر کرد که اودگارد لیز خورده و بازوی او را در حال حرکت به سمت زمین دید. اما فقط این نیست که اودگارد تعادل نداشته و تصادفاً زمین بخورد. او لیز خورد، بازویش از بدن فاصله گرفت و در حالی که دستش روی زمین کشیده می‌شد، با دست توپ را لمس کرد.

وب در توضیح این صحنه جنجالی ادامه داد: "VAR به این جنبه نگاه کرد. داور سیستم کمک داور ویدیویی احساس کرد که اودگارد تلاش می‌کند با برگرداندن بازویش به سمت بدنش، دستش را جمع کند. این عنصر مهم روی تصمیم گیری اثر گذاشت. چه غریزی و چه عمدی، اودگارد با برگرداندن بازوی خود به سمت توپ، به آن ضربه زد. تمام واکنش‌هایی که بعد از آن دریافت کردیم بسیار واضح بود. انتظار می‌رفت که یک ضربه پنالتی در آن لحظه اعلام شود. من با اعلام پنالتی موافق بودم."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

رئیس کمیته داوران: پنالتی لیورپول مقابل آرسنال سوخت! | ورزش سه