کد: 199783908 بهمن 1402 ساعت 00:3237.6K بازدید

مسئولین مانع تکرار این اتفاق برای فوتسال زنان شوند

خبر بد: شاید این تیم هم منحل شود

عدم حمایت‌های لازم منجر به انحلال تیم مدعی فوتسال زنان بعد از یک فصل درخشان، خواهد شد.
خبر بد: شاید این تیم هم منحل شود

به گزارش ''ورزش سه''، تابستان امسال خبر شوکه کننده انصراف پیکان از سوپرلیگ فوتسال زنان، از سایت ''ورزش سه''، منتشر شد. خبری که ابتدا توسط مسئولین این باشگاه تکذیب شد اما چند روز بعد با انتشار یک بیانیه رسمی در سایت رسمی باشگاه پیکان، انصراف رسمی قهرمان دو دوره اخیر فوتسال زنان ایران اعلام گردید. صرفه جویی در هزینه‌ها، دلیل پیکان برای انصراف از سوپرلیگ فوتسال زنان عنوان می‌شد. نصر، نایب قهرمان سوپرلیگ هم دومین تیمی بود که عطای حضور در فوتسال زنان را به لقایش بخشید و بدین ترتیب ستاره‌های فوتسال زنان ایران که اغلب در این دو تیم حضور داشتند؛ بدون تیم ماندند.  

1983811

اما در همین روزها، شاهین نظنز، تیمی که سال گذشته با نام هیئت فوتبال نطنز در لیگ فوتسال زنان حضور داشت، تصمیم گرفت با جذب حداکثری ستاره‌ها برای قهرمانی در سوپرلیگ بجنگد. اما نطنز کجاست؟ شهرستانی با فاصله ۱۵۰ کیلومتری از مرکز استان اصفهان و جمعیت حدود ۵۰ هزار نفری در دل کویر. این شهرستان با حمایت یک اسپانسر تصمیم گرفت تیمی در حد قهرمانی سوپرلیگ فوتسال زنان داشته باشد. با در نظر گرفتن اینکه دختران فوتسال ایران در دو دوره اخیر قهرمان فوتسال زنان در آسیا بوده‌اند؛ ارزش کار نطنزی‌ها بهتر دیده می‌شود.  

با شروع سوپرلیگ، همانطور که تصور میشد نطنزی‌ها برای قهرمانی وارد گود شدند؛ اما بعد از مصدومیت پی‌در‌پی ستاره‌های این تیم و متحمل شدن سه شکست در طول ۱۴ هفته، پالایش نفت آبادان از شاهین نطنز پیشی گرفت و یک هفته مانده به پایان رقابت‌ها قهرمانی خود را مسلم کرد. نطنزی‌ها تنها تیمی بودند که با اقدام حرفه‌ای خود، در طول فصل اقدام به پخش زنده تمام مسابقات خود از طریق پلتفرم آنتن کردند. گزارش اختصاصی و مستقیم از سالن شهدای کارگر شهرستان نطنز که روی هنرنمایی هر هفته ستاره‌های فوتسال زنان انجام میشد؛ به جذابیت‌های سوپرلیگ افزوده بود.  

فردا صبح از ساعت ۱۱، آخرین سکانس از دومین دوره سوپرلیگ فوتسال زنان به طور زنده از آنتن پخش خواهد شد. با مسجل شدن قهرمانی پالایش، شاهین نطنز و پالایش نفت آبادان، تیم‌های اول و دوم جدول به طور تشریفاتی به مصاف یکدیگر خواهند رفت و کاپ قهرمانی با حضور مسئولین فدراسیون به دختران شایسته پالایش نفت آبادان اهدا خواهد شد که در طول ۱۴ مسابقه فقط متحمل یک شکست شدند. 

1983812

اما خبر بد این است که مطابق شنیده‌های خبرنگار ''ورزش سه''، احتمال انحلال شاهین نطنز بعد از برگزاری مسابقات هفته آخر سوپرلیگ بسیار زیاد است. تیمی دوست داشتنی در یک شهرستان کوچک که در روزهایی که استقلال و پرسپولیس به بهانه مشکلات مالی حاضر به تیم داری در فوتسال زنان نشدند؛ مانع خانه نشینی بسیاری از ستاره‌های فوتسال شد و حالا به دلیل عدم حمایت‌های لازم توسط رسانه‌ها و مسئولین، و همچنین مشکلات مالی، به سرنوشتی مشابه پیکان و نصر دچار خواهد شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

خبر بد: شاید این تیم هم منحل شود | ورزش سه