کد: 200028017 بهمن 1402 ساعت 20:0833.6K بازدید

با ثبت گل دوم

تماری کره‌جنوبی را به قعر جهنم فرستاد (ویدیو)

درست در دقایقی که کره جنوبی حملات پرفشار خود را برای جبران گل خورده آغاز کرده بود، این اردنی‌ها بودند که موفق شدند گل دوم را وارد دروازه این تیم کنند.
تماری کره‌جنوبی را به قعر جهنم فرستاد (ویدیو)

به گزارش "ورزش‌ سه"، با شروع نیمه دوم اردن که در نیمه اول حملات زهرداری را روی دروازه کره جنوبی ترتیب داده بود موفق شد روی یک توپ ربایی و اشتباه کره‌ای‌ها با ضربه تماشایی یزان به گل اول در دقیقه ۵۳ دست پیدا کند.

پس از این گل کلینزمن بلافاصله دست به کار شد و گوئه سونگ مهاجم بلند قامت خود را وارد زمین کرد، اما در شرایطی که این مربی آلمانی امیدوار به جبران نتیجه بود، اردنی‌ها روی یک ضد حمله خطرناک دیگر گل دوم را وارد دروازه کره جنوبی کردند.

این گل با یک بغل پای دقیق و تماشایی توسط موسی تماری، ستاره اردنی‌ها در این دوره از مسابقات، به ثمر رسید که توپ را به زاویه مخالف دروازه کره جنوبی و تور دروازه رساند تا کار کلینزمن و شاگردانش برای بازگشت و ایجاد تساوی در مسابقه بسیار دشوار شود.

تماری ستاره تیمش در این مسابقه بوده و پس از اینکه گل اول را برای یزان ساخت، حالا هم خودش کار کره را تقریبا یکسره کرد و حالا شاگردان کلینزمن برای ثبت یک کامبک دیگر کار ساده‌ای پیش‌رو ندارند و با درخشش خیره‌کننده شگفتی‌ساز این دوره از مسابقات تا قعر جهنم و حذف پیش رفته‌اند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

تماری کره‌جنوبی را به قعر جهنم فرستاد (ویدیو) | ورزش سه