کد: 200059319 بهمن 1402 ساعت 00:0421.9K بازدید

روایت الریاضیة: طلسم عفیف برابر بیرانوند شکست

اکرم عفیف در یازدهمین تقابلش با علیرضا بیرانوند موفق شد دروازه این گلر را باز کند.
روایت الریاضیة: طلسم عفیف برابر بیرانوند شکست

به گزارش "ورزش سه"، بالاخره اکرم عفیف به ناکامی‌هایش در تقابل با علیرضا بیرانوند پایان داد و این بازیکن توانست در یازدهمین تقابلی که با این سنگربان داشت، دروازه او را باز کرده و مقاومت این گلر را بشکند.

روزنامه الریاضیة با اعلام این موضوع نوشته است: اکرم عفیف به استواری بیرانوند پایان داد و در دقایق پایانی نیمه اول دیدار برابر ایران در استادیوم الثمامة، گل دوم را برای تیم ملی قطر به ثمر رساند.

این بازیکن قطری قبل از برگزاری این دوره از رقابت‌های جام ملت‌های آسیا، در سطح بین‌المللی چهار بار با دروازه‌بان ایرانی روبرو شد که در تمامی آنها و در امر گلزنی ناکام بوده است.

1988312

علاوه‌بر این، این دو بازیکن 6 بار با پیراهن‌های باشگاهی به مصاف هم رفتند که همگی آنها در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا بود. بیرانوند در هر 6 مسابقه با لباس پرسپولیس به میدان رفت در حالی‌که اکرم عفیف نیز برای باشگاه خود یعنی السد قطر بازی کرد.

این بازیکن 27 ساله در تمام 10 بازی نتوانست مقابل بیرانوند گلزنی کند تا اینکه در دیدار یازدهم بین آنها موفق شد طلسم ناکامی‌های خود را بشکند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار