کد: 200096420 بهمن 1402 ساعت 17:4613.6K بازدید

چهار بازیکن و یک مربی خارجی در صنعت نفت

صنعت نفت آبادان در روزهای باقی مانده از نقل و انتقالات زمستانی تقویت خواهد شد.
چهار بازیکن و یک مربی خارجی در صنعت نفت

به گزارش ورزش سه، صنعت نفت آبادان که از 15 بازی ابتدای نیم فصل اول تنها یازده امتیاز گرفت و عبدالله ویسی از سمتش استعفا داد حالا با سهراب بختیاری زاده دنبال جبران مافات است.

آنها نیم فصل دوم را از رده سیزدهم آغاز خواهند کرد اما بختیاری زاده قصد دارد با یک مربی تمرین دهنده و چهار بازیکن جدید تیمش را تقویت کرده و شرایط بهتری در نیم فصل دوم برای صنعت رقم بزند.

بخیتاری زاده که حالا تیمش از جام حذفی هم کنار رفته از جذب چهار بازیکن جدید و باکیفیت خبر داد.

سرمربی جدید طلایی پوشان گفت: صنعت‌نفت تیم بزرگی است و نیاز به بازیکنان باتجربه دارد، در نیم فصل دوم باید بازیکنی جذب کنیم که کار را برای ما در بیاورد. به  همین دلیل یک دروازه‌بان بسبار خوب، یک دفاع مستعد، هافبک خارجی خوب را جذب خواهیم کرد تا تیم تقویت شود. 

او گفت: یک مربی تمرین دهنده از کشور ترکیه که تمام مدارج سطح بالا را گذرانده و در تیم‌های خوب ترکیه بازی کرده به ما اضافه خواهد شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

چهار بازیکن و یک مربی خارجی در صنعت نفت | ورزش سه