کد: 200309829 بهمن 1402 ساعت 19:44

فاصله با النصر به عدد هفت بازگشت

بیست‌و‌دومین برد متوالی الهلال قبل از جدال با سپاهان!

الهلال موفق شد با نتیجه سه بر یک از سد میهمان خود الرائد عبور کند.
بیست‌و‌دومین برد متوالی الهلال قبل از جدال با سپاهان!

به گزارش "ورزش سه"، در دیداری از هفته بیستم رقابت‌های لیگ حرفه‌ای عربستان، الهلال موفق شد با نتیجه سه بر یک از سد میهمان خود الرائد عبور کرده و فاصله هفت امتیازی با النصر را حفظ کند.

الهلال خیلی زود و در دقیقه سوم مسابقه به گل رسید. سالم الدوسری از سمت چپ حرکتی را آغاز کرد و وارد محوطه جریمه شد که ضربه او پس از برخورد به دروازه‌بان، به الکساندر میتروویچ رسید و این بازیکن نیز به راحتی توانست دروازه خالی حریف را باز کند.

آبی‌های ریاض در دقیقه 29 به گل دوم رسیدند. پاس در عمق روبن نوس به ساویچ رسید که این بازیکن با خطای مدافع حریف سرنگون شد. الکساندر میتروویچ پشت این توپ ایستاد و آن را وارد دروازه کرد تا بازی دو بر صفر شود.

1992282

در نیمه دوم الهلال توانست اختلاف را افزایش دهد. این تیم از سمت راست صاحب یک ضربه کاشته شد که روبن نوس آن را به روی دروازه کرد و و کولیبالی با ضربه سر، نتیجه بازی را سه بر صفر کرد.

الرائد در وقت‌های تلف شده یکی از گل‌ها را جبران کرد. یک پاس در عمق و به پشت مدافعان، نصیب تاوارس شد و او با یک پاس در عمق توپ را در دهانه دروازه به امیر سعیود رساند و این بازیکن نیز با یک ضربه چیپ زیبا، دروازه یاسین بونو را باز کرد.

1992284

در نهایت نیز این بازی با نتیجه سه بر یک به سود الهلال به پایان رسید و این تیم توانست به بیست و دومین پیروزی متوالی خود دست یابد و فاصله‌اش با النصر در رتبه دوم را به عدد هفت برگرداند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار

بیست‌و‌دومین برد متوالی الهلال قبل از جدال با سپاهان! | ورزش سه