کد: 200769019 اسفند 1402 ساعت 00:27

با اهدای پیراهن و ثبت چند عکس؛

دمت گرم روزبه چشمی، مرسی استقلال!

بعد از انتشار ویدیو متاثرکننده، بازیکنان و اعضای کادرفنی استقلال دو هوادار معلول را به رختکن این تیم دعوت کردند.
دمت گرم روزبه چشمی، مرسی استقلال!

به گزارش “ورزش سه”، ویدیوی منتشر شده از یکی از هواداران معلول افغانستانی استقلال که همراه با اشک از داوود رفعتی گله می‌کند که چرا اجازه حضور او در زمین را نداده است؛ البته این هوادار معلول نام ناظر مسابقه یعنی داوود رفعتی را به اشتباه داوود رفیعی عنوان می‌کند. این ویدیو یکی از لحظات متاثرکننده دیدار امشب استقلال خوزستان و استقلال تهران است. او در همین حین که اشک می‌ریزد با خبرنگار “ورزش سه”، گفت‌وگو می‌کند و از علاقه‌اش برای عکس انداختن با استقلالی‌ها می‌گوید. اما لحظاتی بعد از انتشار این ویدیو، روزبه چشمی در یک حرکت زیبا این هوادار را به رختکن آبی‌ها می‌برد.

چشمی درحالی این هوادار و یک هوادار معلول دیگر را به رختکن برنده استقلال برده است که همه اعضای کادرفنی و بازیکنان این تیم با اهدا پیراهن به این دو هوادار از آن‌ها دلجویی می‌کنند و در ادامه با آن‌ها عکس یادگاری می‌گیرند.

این شاید یکی از زیباترین لحظات مسابقات برگزار شده در هفته نوزدهم لیگ برتر است؛ جایی که دو هوادار عاشق استقلال در اهواز به آرزوی خود رسیدند.

1999435
1999434
1999436
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

دمت گرم روزبه چشمی، مرسی استقلال! | ورزش سه