کد: 200904525 اسفند 1402 ساعت 17:3210.7K بازدید

خاتون – ملوان؛ یک روز دیرتر از زمان اعلام شده؛

همزمانی بازی مردان و زنان ملوان دردسرساز شد

حساس‌ترین مسابقه فصل زنان با تعویق یک روزه همراه شد.
همزمانی بازی مردان و زنان ملوان دردسرساز شد

به گزارش "ورزش سه"، درحالی که قرار بود نبرد حساس و هیجان‌انگیز زنان ملوان و خاتون بم روز یکشنبه 27 اسفند ماه برگزار شود؛ این دیدار با تعویق یک روزه همراه شد.

زنان خاتون و ملوان که هم‌اکنون با 37 امتیاز و به دلیل تفاضل گل در رتبه‌های اول و دوم جدول رده‌بندی لیگ برتر زنان قرار دارند، به جای یکشنبه، روز دوشنبه 28 اسفند ماه از ساعت 13 در ورزشگاه تختی انزلی به مصاف هم خواهند رفت.

اما علت این تعویق یک روزه، همزمانی برگزاری این دیدار با تقابل تیم‌های مردان ملوان و صنعت نفت آبادان است. شاگردان مهدی تارتار روز یکشنبه 27 اسفند مطابق همیشه در ورزشگاه سن‌سیروس از نفت آبادان میزبانی خواهند کرد و با توجه به اینکه دیدار دختران ملوان و خاتون هم در همین استادیوم برگزار خواهد شد؛ در نتیجه این دیدار با تعویق یک روزه مواجه شده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

همزمانی بازی مردان و زنان ملوان دردسرساز شد | ورزش سه