کد: 200916026 اسفند 1402 ساعت 10:36

ادعای مادر ستاره سابق بایرن علیه او: مظنون به قتل!

مادر ژروم بواتنگ، ستاره سابق بایرن مونیخ، به شدت از رفتارهای او انتقاد کرد.
ادعای مادر ستاره سابق بایرن علیه او: مظنون به قتل!

به گزارش "ورزش سه"، بواتنگ یازده سال در فاصله سال‌های 2011 تا 2021 در بایرن مونیخ توپ زد و یکی از بازیکنان خوب و موثر این تیم در کسب قهرمانی‌های مختلف در بوندسلیگا و لیگ قهرمانان بود. 

اما اتفاق تلخی که برای او رخ داد و باعث شد که توجه بسیاری به زندگی شخصی این بازیکن جلب شود، خودکشی نامزدش در فوریه 2021 در برلین بود که حواشی و جنجالی بسیاری را برای او به وجود آورد و حالا به نظر می‌رسد که این اتفاق بار دیگر مطرح شده است. 

1953192

مادر این بازیکن پس از مرگ نامزد پسرش ایمیلی را برای وکیلی در برلین ارسال می‌کند و در آن به شدت به پسرش حمله می‌کند و مدعی می‌شود که او از نظر روانی و جسمی زنان دیگر را آزار داده است و این اتفاقی نیست که بتوان به سادگی از آن عبور کند. 

در بخشی از این ایمیل که توسط نشریه آلمانی اشپیگل منتشر شده آمده است: «پسر من از نظر روانی و فیزیکی برای چندین سال مشغول آزار زنان بوده و حالا کاسیا لنهارت (نامزد او) جان خودش را گرفته و او هنوز هم حاضر نیست با عواقب رفتاری که دارد روبرو شود.»

پیش از این گفته شده بود که نامزد بواتنگ قصد داشته است پیش از مرگش شکایتی را به دلیل برخورد و آزار فیزیکی علیه او مطرح کند که در نهایت این اتفاق رخ نداد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

ادعای مادر ستاره سابق بایرن علیه او: مظنون به قتل! | ورزش سه