کد: 201286819 فروردين 1403 ساعت 13:38

مشکل برای موکیله

پی‌اس‌جی قبل از بارسلونا مصدوم داد (عکس)

نوردی موکیله دیشب در دقیقه 14 بازی با کلرمون به دلیل مصدومیت تعویض شد ولی تلاش خواهد کرد به بارسلونا برسد.
پی‌اس‌جی قبل از بارسلونا مصدوم داد (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، دیشب در دقیقه هشتم بازی لیگ فرانسه بین پاری سن ژرمن و کلرمون در پارک دو پرنس بود که نوردی موکیله، مدافع راست پاریسی‌ها، به شدت با ماسامبا اندایه، دروازه‌بان حریف، برخورد کرد. اتفاقی که باعث مصدومیت او شد.

2008192

مدافع فرانسوی دقایقی تحت درمان قرار گرفت تا اینکه در دقیقه 14 با وجود اینکه موکیله می‌خواست به بازی ادامه دهد، اشرف حکیمی جای او را گرفت. باز شدن زخم دهان، شکافته شدن لب و شاید شکستگی دندان، این کار را غیرممکن می‌کرد. 

لوئیس انریکه در کنار زمین با موکیله حرف نزد اما لوئیس کامپوس، مدیر ورزشی پاری سن ژرمن، این کار را انجام داد و اصرار داشت که او باید به رختکن برود.

2008190

موکیله باید برای بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا که PSG چهارشنبه (22.30) در خانه مقابل بارسا بازی خواهد کرد، در دسترس باشد. 

در واقع با توجه به محرومیت اشرف حکیمی از این بازی، موکیله گزینه اول جانشینی او محسوب می‌شود. موکیله فصل جاری در 16 بازی 731 دقیقه در زمین بوده و یک پاس گل نیز داده است. اگر در نهایت موکیله نرسد، همه چیز نشان می‌دهد که این وارن زائر امری، هافبک 18 ساله، است که جای او بازی خواهد کرد.

2008191
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

پی‌اس‌جی قبل از بارسلونا مصدوم داد (عکس) | ورزش سه