کد: 204767821 خرداد 1403 ساعت 14:1027.3K بازدید

مصدومیت رابرتسون

شوک به اسکاتلند در آستانه یورو 2024

اندی رابرتسون، ستاره لیورپولی اسکاتلند، به دلیل مصدومیت در آستانه شروع یورو 2024 تمرین تیمش را ترک کرد.
شوک به اسکاتلند در آستانه یورو 2024

به گزارش "ورزش سه"، پس از اینکه اندی رابرتسون امروز مجبور به ترک تمرینات شد، اسکاتلند با جدی‌ترین معضل مصدومیت خود در آستانه مسابقات یورو 2024 مواجه شد. لارنس شنکلند، نیز نتوانست تمرین را به اتمام برساند.

رابرستون در حین گرم کردن مصدوم شد و خیلی زود از زمین تمرین به بیرون هدایت شد. چهره او چندان ناراحت به نظر نمی‌رسید و از اتحادیه فوتبال اسکاتلند می‌گویند که این قضیه صرفا جنبه احتیاطی داشته است. هنوز مشخض نیست او به اولین بازی تیمش در یورو می‌رسد یا خیر.

لیندون دایکز پس از آسیب‌دیدگی از ناحیه مچ پا در تمرینات از تیم اسکاتلند حذف شد. بن دواک نیز نتوانست به آلمان سفر کند و لوئیس فرگوسن، آرون هیکی، ناتان پترسون و جیکوب براون نیز یورو را از دست داده‌اند.

لازم به ذکر است که اسکاتلند روز جمعه در مونیخ و در بازی افتتاحیه، به مصاف آلمان خواهد رفت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار