کد: 242871121 شهریور 1405 ساعت 21:532.1K بازدید

حتی یک بازی ژاپن را ندیده‌ام

پیاتزا: بازیکنان ایران لازم نیست سوپراستار باشید!

روبرتو پیاتزا بعد از صعود به فینال برای اولین بار از آغاز تورنمنت آنالیز بزرگ‌ترین رقیب ایران را آغار کرده است.
پیاتزا: بازیکنان ایران لازم نیست سوپراستار باشید!

به گزارش "ورزش سه"، روبرتو پیاتزا، سرمربی تیم ملی والیبال ایران، بعد از پیروزی ۳ بر یک مقابل استرالیا و صعود به فینال قهرمانی آسیا درباره دشواری‌های این مسابقه صحبت کرد. او درباره اتفاقات بازی گفت: «بعد از ست دوم شرایط تغییر کرد. همان‌طور که قبلاً هم گفتم، برای مدتی اعتمادبه‌نفس‌مان در سرویس را از دست دادیم و دیگر نمی‌توانستیم اختلاف امتیاز را تا حد ممکن کم کنیم. وقتی حریف جلو است، دستش بازتر است و می‌تواند در سرویس ریسک بیشتری بپذیرد و کارهای مختلفی انجام دهد.

در ست سوم، خیلی سریع با دو دفاع روی تور شروع کردیم و توانستیم ست را ببریم.در ست چهارم هم با دو اشتباه ساده شروع کردیم و وقتی ۳ بر ۶ عقب افتادیم، وقت استراحت گرفتم. به بازیکنان گفتم قرار نیست سوپراستار باشند؛ باید به بازی معمول خودشان برگردند. آنها هم خیلی خوب توانستند شرایط را جمع کنند و بازی را به مسیر درست برگردانند.»

پیاتزا که پیش از بازی دوم نیمه نهایی صحبت می‌کرد درباره فینال و حریفی که هنوز مشخص نشده نیز گفت: «اطلاعات هر دو تیم، یعنی کره‌جنوبی و ژاپن، روی لپ‌تاپ من است. باید ببینیم در بازی بعد چه اتفاقی می‌افتد و بعد از پایان مسابقه، برنامه تاکتیکی‌مان را آماده می‌کنیم.اما تا امروز حتی یک مسابقه از کره‌جنوبی و ژاپن را هم ندیده‌ام. حتی یک بازی. چون تا اینجا اولویت ما این بود که مسابقه‌ای را که مقابل‌مان قرار دارد، پشت سر بگذاریم.الان هم هیچ کاری نمی‌کنم. چرا باید برای دو تیم انرژی بگذاریم؟ وقتی مشخص شد حریف‌مان کدام تیم است، تمرکز روی یک تیم خیلی کارآمدتر خواهد بود.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار