کد: 206136421 مرداد 1403 ساعت 12:3140.7K بازدید

بی‌تاب شروع سوپرجام

اروپا می‌لرزد: اولین شادی گل وینیسیوس و امباپه (عکس)

همکاری عالی وینی و امباپه در بازی دیروز تمرینی رئال و خوشحالی شدید این دو بعد از ثبت گل، بازتاب جالبی در شبکه‌های اجتماعی داشت.
اروپا می‌لرزد: اولین شادی گل وینیسیوس و امباپه (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، این دو ستاره برزیلی و فرانسوی در اولین بازی تمرینی خود و در حالی که هنوز در بازی رسمی کنار هم به میدان نرفتند، هماهنگی و البته صمیمیت زیاد خود را به رخ کشیدند.

هواداران رئال  و دوست داران فوتبال هنوز نتوانسته‌اند وینیسیوس و امباپه را در کنار هم در زمین در یک بازی رسمی ببینند، اما از طریق ویدیوی تمرینات که باشگاه رئال مادرید هر روز به اشتراک می‌گذارد، می‌بینند که چه حس خوبی بین این دو وجود دارد.

2066682

دیروز وینیسیوس از روی پاس امباپه موفق به گلزنی شد و سپس با شادی فراوان او در آغوش گرفت. یک جشن گل ویژه که انگار در فینال یک تورنمنت معتبر بود.

رئالی‌ها باید تا چهارشنبه و سوپرجام اروپا برابر آتالانتا صبر کنند تا این دو ستاره را کنار هم در میدان ببینند. زوجی که از حالا ترس را در جان رقبای اروپایی انداخته است.

2066683
2066685
2066687
2066686
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
22اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار