کد: 206828820 شهریور 1403 ساعت 08:29

ناینگولان:

بروزوویچ خوش‌گذران‌ترین بازیکن اینتر بود!

راجا ناینگولان، هافبک پرحاشیه سابق سری آ می‌گوید مارسلو بروزوویچ یکی از پایه‌ترین هم‌تیمی‌هایش در اینتر بوده است.
بروزوویچ خوش‌گذران‌ترین بازیکن اینتر بود!

به گزارش "ورزش سه"، راجا ناینگولان یکی از پرحاشیه‌ترین فوتبالیست‌های دهه اخیر سری آ در گفت‌وگو با "فوتبال ایتالیا" در خصوص دلایل جدایی‌اش از رم و همچنین خاطراتش در اینتر به گفت‌وگو پرداخت.

ناینگولان در ابتدای این مصاحبه گفت: "دوران خوبی را در اینتر پشت سر گذاشتم. با این حال نمی‌توانم از روزگار خوشی که در رم گذراندم نیز به راحتی عبور کنم. افتخار می‌کنم که در این دو تیم پرافتخار و پر هوادار فوتبال ایتالیا به میدان رفته‌ام."

او درخصوص جدایی غیرمنتظره‌اش از رم در سال ۲۰۱۸ گفت: "دی فرانچسکو خیلی واضح اعلام کرد که نیازی به من ندارد و تنها دلیل جدایی‌ام از رم همین بود. با وجود آنکه عاشق این تیم بودم اما وقتی مربی تیم من را نخواست چاره‌ای جز جدایی از جالوروسی نداشتم.

اگرچه او در سال اول حضورش در رم خیلی به بازی من معتقد بود و اکثر اوقات در ترکیب اصلی به میدان رفتم اما به یکباره از من متنفر شد. راستش را بخواهید اگر می‌دانستم او تنها شش ماه بعد از جدایی من از رم اخراج می‌شد، می‌ماندم و تحمل می‌کردم تا همچنان بازیکن رم باشم.

ناینگولان درخصوص برخی حواشی همچون دیده شدنش در مهمانی‌های شبانه در دوران حضورش در سری آ گفت: "من تنها نبودم و مارسلو بروزوویچ نیز همیشه همراه من بود. او از من خوش‌گذران‌تر بود و معمولا هرجا می‌رفتیم بایکدیگر همراه بودیم. او خوش‌گذران‌ترین هم‌تیمی من در اینتر بود."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

بروزوویچ خوش‌گذران‌ترین بازیکن اینتر بود! | ورزش سه