کد: 207745326 مهر 1403 ساعت 11:24

اتفاقی که فقط در والیبال ایران رخ می‌دهد

در جریان دیدار فولاد سیرجان و طبیعت اسلامشهر اتفاق عجیبی رخ داد.
اتفاقی که فقط در والیبال ایران رخ می‌دهد

به گزارش "ورزش سه"، در حساس‌ترین بازی هفته دوم لیگ برتر والیبال ایران، تیم طبیعت اسلامشهر دست به یک کار بزرگ زد و با نتیجه سه بر دو فولاد سیرجان ایرانیان قهرمان آسیا را در خانه‌اش شکست داد.

در این دیدار‌ و ست دوم آن اتفاق عجیبی افتاد، جایی که حمزه زرینی که در آستانه چهل سالگی در اوج آمادگی به سر می‌برد، در حالی که تیمش سیزده بر نه عقب بود با سرویس‌های دیدنی‌اش اختلاف را به یک رساند تا بهروز عطایی سرمربی تیم فولاد سیرجان وقت استراحت بگیرد.

پس از وقت استراحت در حالی که همه منتظر سرویس‌های کشنده حمزه زرینی بودند، ابراهیم وادی سرمربی تیم طبیعت در یک اقدام عجیب دست به تعویض او زد و مشهدی را برای سرویس جایگزین او کرد که در نهایت امتیاز به فولاد سیرجان رسید.

این تعویض با توجه به سرویس‌های خوب حمزه زرینی بسیار عجیب به نظر می‌رسد و معمولا در والیبال روز دنیا کمتر اتفاق می‌افتد. طبیعت در نهایت این ست را واگذار کرد، اما حمزه که باز هم هفته‌ای استثنایی را پشت سر گذاشت در نهایت تیمش را به پیروزی رساند که البته در اواخر بازی او به دلیل مصدومیت از زمین خارج شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

اتفاقی که فقط در والیبال ایران رخ می‌دهد | ورزش سه