به گزارش "ورزش سه"، علی شجاعی هافبک مس رفسنجان بعد از برد این تیم مقابل نساجی گفت: «بازی خیلی سنگینی بود. خودم اینجا چهار سال بازی کردم و میدانم بازی در جو این ورزشگاه چقدر سخت و سنگین است.»
او ادامه داد: «پیروزی در ورزشگاه وطنی واقعا سخت است و میدانم تیم ما چه برد ارزشمندی به دست آورد. به همه بازیکنان خسته نباشید میگویم و خدا را شکر که با سه امتیاز برای ما تمام شد.»
شجاعی در واکنش به تغییرات نیمکت مس گفت: «از روزی که آقا محرم جدا شدند برخی مشکلات حاشیهای متوجه تیم شد. با این وجود باز هم ما فوتبال خوبی بازی کردیم. جا دارد از آقا محرم و هیمنطور از آقای پیروانی تشکر کنم که برای تیم زحمت کشیدند. در آن دو هفته مشکلات سختی داشتیم و حتی بد بازی نکردیم فقط بدشانس بودیم و توپهایمان گل نمیشد.»
هافبک مس رفسنجان درباره انتخاب شجاعی به عنوان سرمربی جدید این تیم افزود: «در حال حاضر با آمدن آقای مسعود شجاعی تیم ما از لحاظ روحی روانی واقعا بالا آمده و از لحاظ تاکتیکی هم خودتان دیدید که چقدر پیشرفت کردیم. از مدیریت باشگاه بابت این انتخاب خوب تشکر میکنم.»