کد: 217806607 آذر 1404 ساعت 21:575.8K بازدید

سرمربی چادرملو تحت نظر پزشک!

امروز اتفاق عجیبی در نشست خبری سرمربی چادرملو در تبریز رخ داد.
سرمربی چادرملو تحت نظر پزشک!

به گزارش ورزش سه، قرار بود سرمربی چادرملو عصر امروز و از ساعت ۱۷:۳۰ مقابل خبرنگاران قرار بگیرد اما وضعیت جسمانی او اجازه حضور در این برنامه را نداد و این نشست عملاً بدون میهمان سپری شد.

در حالی که هیات فوتبال تبریز از باشگاه اردکانی خواسته بود فایل صوتی صحبت‌های اخباری را برای رسانه‌ها ارسال کند، باشگاه چادرملو تأکید داشت سرمربی تیم در تبریز مقابل خبرنگاران حاضر می‌شود و نیازی به جایگزین نیست.

این در شرایطی بود که دراگان اسکوچیچ، سرمربی تراکتور، طبق برنامه ظهر امروز در کنفرانس مطبوعاتی حضور یافت اما برای بخش مربوط به چادرملو، با وجود فراهم بودن سالن و حضور خبرنگاران، هیچ‌کس از سوی این تیم در محل نشست حاضر نشد.

مدیر رسانه چادرملو در تماس با هیات فوتبال اعلام کرده اخباری تا دقایق پایانی قصد شرکت در نشست را داشته اما به دلیل تشدید ناراحتی جسمانی، پزشک تیم او را تحت نظر گرفته و ادامه فعالیتش در لحظه امکان‌پذیر نبوده است.

این اتفاق در حالی رخ داد که با وجود هماهنگی کامل از سوی برگزارکنندگان، حتی یکی از اعضای کادرفنی چادرملو نیز به نشست خبری قدم نگذاشت تا ابهام‌ها درباره وضعیت سرمربی صدرنشین بیشتر شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار