کد: 209095423 آذر 1403 ساعت 11:05

قهرمان لیگ دارت کارگری کشور مشخص شد

تیم جواهری مهرکیش یزد برای دومین سال پیاپی قهرمان لیگ تیمی دارت کارگری کشور شد.
قهرمان لیگ دارت کارگری کشور مشخص شد

به گزارش "ورزش سه"، تیم جواهری مهرکیش یزد بار دیگر قدرت خود را در دارت کشور به نمایش گذاشت و برای دومین سال متوالی عنوان قهرمانی لیگ تیمی دارت کارگری کشور را از آن خود کرد.

این رقابت‌ها که با حضور 22 تیم از سراسر ایران برگزار شد، روز سه‌شنبه 20 آذرماه در یزد به میزبانی باشگاه جواهری مهرکیش برگزار گردید و با شور و هیجان فراوان همراه بود.

مقام قهرمانی به تیم میزبان، جواهری مهرکیش یزد، رسید که با عملکردی درخشان توانست جایگاه نخست را حفظ کند. تیم بیمه پاسارگاد مشهد با نمایش قابل‌تحسین خود به مقام نایب‌قهرمانی دست یافت و تیم پردیس ساختار افلاک اصفهان نیز با تلاش‌های فراوان به مقام سوم رسید.

شایان ذکر است که بخش آقایان این رقابت‌ها نیز در روزهای پنجشنبه و جمعه، 22 و 23 آذرماه، برگزار خواهد شد و پیش‌بینی می‌شود که رقابت‌های این بخش نیز با هیجان و رقابت تنگاتنگی همراه باشد.

2121703
2121704
2121706
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

قهرمان لیگ دارت کارگری کشور مشخص شد | ورزش سه