
به گزارش "ورزش سه"، کادر پزشکی برای چند دقیقه به مداوای دروازهبان آرژانتینی پرداختند تا اینکه مایک پندرز در نیمه دوم جایگزین او شد.
در دقیقه 66 مسابقه لیگ برتر در ورزشگاه هیل دیکینسون، تیم اورتون صاحب یک ضربه ایستگاهی شد. کیرنان دیوزبری هال توپ را به داخل محوطه جریمه فرستاد، جایی که مارتینز و برنثویت هر دو با تمام وجود برای تصاحب توپ رفتند و با یکدیگر برخورد کردند و سرهایشان به شدت به هم کوبیده شد.


هر دو بازیکن بلافاصله روی زمین افتادند. برنثویت سرانجام توانست روی پاهای خود بایستد، اما مارتینز بیحرکت روی زمین ماند. بازیکنان با نگرانی و سراسیمه درخواست کمک پزشکی کردند و چندین نفر از اعضای کادر پزشکی برای درمان بازیکن آرژانتینی به سرعت وارد زمین مسابقه شدند.
برانکارد به داخل زمین آورده شد. مارتینز 32 ساله برای چند دقیقه روی چمن دراز کشیده بود در حالی که کادر پزشکی او را احاطه کرده و به دقت معاینه میکردند. تصاویر تلویزیونی هیچ بازپخشی از این برخورد را نشان ندادند.
با طولانی شدن وقفه مسابقه، خیلی زود مشخص شد که در حالی که برنثویت توانایی ادامه بازی را دارد، مارتینز باید از زمین مسابقه بیرون برود. در این میان هواداران چلسی روی سکوها در حالی دیده شدند که دستهایشان را روی سر گذاشته و به شدت نگران شماره 1 تیم خود بودند.


مایک پندرز دروازهبان جوان در کنار خط خود را گرم کرد تا جانشین مارتینز شود؛ دروازهبانی که پس از 6 دقیقه درمان، با مهاربند ثابت شد و با برانکارد بالا برده شد. در همین حال، مایک پندرز دروازهبان ذخیره 21 ساله بلژیکی در حالی که مارتینز همچنان تحت درمان بود، در کنار زمین دستورات لازم را دریافت کرد. وقتی مشخص شد بازیکن آرژانتینی نمیتواند به بازی ادامه دهد، پندرز جای او را درون دروازه گرفت.این تعویض اجباری باعث شد تا مایک پندرز نخستین بازی رسمی خود در رقابتهای لیگ برتر را با پیراهن چلسی تجربه کند.
مارتینز به وضوح در وضعیت دردناک و بسیار سختی قرار داشت اما در هنگام خروج از زمین دستهایش را تکان میداد. اکنون مشخص شده است که مارتینز پس از این مصدومیت به بیمارستانی در لیورپول منتقل شده است.


در ادامه چلسی اختلاف را به دو برابر رساند و پدرو نتو در دقیقه 91 دومین گل خود در این بعدازظهر را به ثمر رساند و عنوان بهترین بازیکن زمین را از آن خود کرد.
نتو سپس در مصاحبه با تیانتی اسپورتس، این نتیجه مهم را به مارتینز تقدیم کرد و گفت: «از این برد بسیار خوشحالم. برای امی ناراحتکننده بود، اما بهترینها را برایت آرزو میکنیم. این پیروزی تقدیم به اوست. ما واقعا خوشحالیم. این برد به افتخار او به دست آمد. ما به یک کلینشیت نیاز داشتیم. امی شایسته این کلین شیت بود، مایک هم همینطور.»
این پیروزی نخستین کلینشیت چلسی در رقابتهای لیگ برتر ظرف 9 ماه گذشته را رقم زد و این تیم را با 13 امتیاز بالاتر از برنتفورد به رتبه 4 جدول رساند.