کد: 209271230 آذر 1403 ساعت 19:0319.6K بازدید

رکورد خاص استقلالِ موسیمانه خراب شد

تیم فوتبال استقلال بعد از مدت‌ها در جریان بازی گل دریافت کرد.
رکورد خاص استقلالِ موسیمانه خراب شد

به گزارش "ورزش سه"، شاگردان پیتسو موسیمانه برای دومین هفته با تساوی زمین را ترک کردند. آنها این بار در اراک بعد از آنکه از آلومینیوم پیش افتاده بودند با دریافت گل مساوی به نتیجه یک بر یک رضایت دادند. استقلال در سومین دقیقه وقت‌های تلف شده نیمه اول به گل رسید و گل آلومینیوم هم در دقیقه 65 توسط امین کاظمیان به ثمر رسید.

یکی از مهمترین نکاتی با کسب این نتیجه رقم خورد باز شدن دروازه استقلال در جریان بازی بود. حسینی آخرین بار در مصاف با تراکتور و در روزهای بحرانی تیمش دو گل از شاگردان اسکوچیچ دریافت کرد و پس از آن هیچوقت در جریان بازی گل دریافت نکرد. در این بین الاهلی عربستان دو گل به استقلال زد که هر دو از روی نقطه پنالتی بود.

حالا کاظمیان به اولین بازیکنی تبدیل شده که توانسته دروازه استقلالِ متحول شده را در لیگ برتر باز کند تا بدین ترتیب سید حسین حسینی در رسیدن به چهارمین کلین‌شیت خود هم ناکام بماند.

البته که از درخشش سیدحسین در این بازی نباید غافل شد. او در روزی که حملات پر تعدادی روی دروازه استقلال انجام شد توانست در بسیاری از صحنه‌ها خوب عمل کند تا تیمش با دست خالی زمین را ترک نکند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

رکورد خاص استقلالِ موسیمانه خراب شد | ورزش سه