کد: 209628416 دی 1403 ساعت 12:2716K بازدید

قرارداد تا پایان فصل امضا شد

گاریدو در طرابلس: لبخندی که آشناست!

خوان کارلوس گاریدو با ورود به طرابلس پایتخت لیبی قرارداد خود را با الاتحاد به امضا رساند.
گاریدو در طرابلس: لبخندی که آشناست!

به گزارش "ورزش سه"، خوان کارلوس گاریدو که دو روز قبل برای حضور در طرابلس و سرمربیگری الاتحاد لیبی با این تیم به توافق رسیده بود، امروز در مراسم معارفه خود شرکت کرد تا رسما هدایت این تیم مشهور آفریقا را برعهده بگیرد و کارش را استارت بزند.

محمد اسماعیل، مدیرعامل باشگاه الاتحاد که در کنار گاریدو حضور داشت، بعد از امضای قرارداد و مراسم رونمایی با پیراهن قرمز این تیم، اعلام کرد که گاریدو تا پایان فصل هدایت تیم را برعهده خواهد داشت و در صورت تمایل طرفین، قرارداد برای فصل آینده نیز تمدید خواهد شد.

گاریدو بعد از امضای قرارداد از امکانات و زمین تمرین و استادیوم تیم الاتحاد بازدید کرد. او همچنین در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که تیم الاتحاد همیشه برای قهرمانی در لیبی تلاش می‌کند و او نیز سعی خواهد کرد تا اوضاع تیم را بهبود بخشد.

2130933

بر اساس نوشته روزنامه الشرق الاوسط، گاریدو به زودی لیست موردنظر خود برای نقل و انتقالات تیم الاتحاد را ارائه خواهد کرد تا این تیم با شرایط متفاوتی وارد رقابت‌ها شود.

الاتحاد در چهار هفته نخست تنها یک برد به دست آورد تا در قعر جدول لیگ لیبی قرار بگیرد و حالا آنها برای خروج از این وضعیت، هدایت خود را به یک سرمربی مشهور اسپانیایی سپرده‌اند.

نکته مهم اینکه لیگ لیبی در چهار گروه مختلف به انجام می‌رسد و تیم‌های برتر با حضور در پلی آف برای قهرمانی تلاش می‌کنند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

گاریدو در طرابلس: لبخندی که آشناست! | ورزش سه