کد: 242667014 شهریور 1405 ساعت 07:154K بازدید

دلبری آنتونی گوردون در شهر بارسلون

پسر انگلیسی رسما بچه کاتالان شد!

آنتونی گوردون که در این چند هفته با درخشش در زمین فوتبال عزیز نوکمپ شده حالا با شروع کلاس‌های یادگیری زبان کاتالان، هواداران را شیفته خودش کرده است.
پسر انگلیسی رسما بچه کاتالان شد!

‫به گزارش ورزش سه، آنتونی گوردون، وینگر گران‌قیمت و جدید بارسلونا که در همین چند هفته آماری خیره‌کننده داشته، علاوه بر درخشش در زمین فوتبال، با تصمیمات تحسین‌برانگیزش در بیرون از زمین به سرعت در حال تبدیل شدن به یک قهرمان محبوب در نوکمپ است.

‫ ستاره 25 ساله انگلیسی که در پنجره تابستانی با انتقالی به ارزش 69.3 میلیون پوند از نیوکسل به جمع شاگردان هانسی فلیک اضافه شد، در سه حضور اولش در لالیگا 3 پاس گل تماشایی ارسال کرده و هواداران بارسا را به وجد آورده است. او در اولین بازی رسمی مقابل الچه به عنوان یار تعویضی به میدان آمد و با ارسال دو پاس گل در جریان پیروزی 5 بر 0، در قرن حاضر اولین بازیکنی شد که در اولین بازی لالیگایی‌اش بیش از یک پاس گل می‌دهد. اوج هنرنمایی او در این مدت پاس گل پشت پای استثنایی به رافینیا در جریان برتری 5 بر 2 مقابل رایو وایکانو بود؛ صحنه‌ای که باعث شد رودری با بهت و حیرتی عجیب واکنش نشان داد و پاس گوردون و واکنش رودری در شبکه‌های اجتماعی حسابی دست به دست شد.

‫درخشش‌ او باعث شده هواداران بارسلونا لقبی کاتالان برایش انتخاب کنند و او را «آنتونی گروس» یا «آنتونی بزرگ» بخوانند. اما آنچه جایگاه گوردون را واقعا خاص کرده رویکرد ویژه او در زندگی شخصی‌اش است. ستاره تیم ملی انگلیس یادگیری زبان اسپانیایی را از دوران حضورش در نیوکسل آغاز کرده بود و حتی در مراسم معارفه رسمی‌اش در ماه ژوئن به زبان اسپانیایی پاسخگوی برخی خبرنگاران شد. گوردون در گفت‌وگویی با نشریه تلگراف فاش کرد که تنها با ۶ جلسه آموزش فشرده توانسته بود در روز معارفه‌اش اسپانیایی دست‌وپا شکسته ولی روان صحبت کند و بعد از نهایی شدن انتقالش به بارسا تمرینات زبان خود را دو برابر کرده است. او در این باره گفت: «یادگیری زبان واقعا سخت است. مردم نتیجه نهایی را می‌بینند و تصور می‌کنند کار راحتی است، در حالی که وقتی در حال یادگیری یک زبان کاملا تازه هستی، باید مدام در ذهنت کلمات انگلیسی را به اسپانیایی برگردانی و این کار را دشوار می‌کند. البته من ادعای هوش و نبوغ نمی‌کنم و در نیوکسل هم با فیزیوتراپ اسپانیایی تیم کمی صحبت می‌کردم تا آماده شوم.»

2526103

‫اما آنچه گوردون را بیشتر از پیش عزیز دل بارسایی‌ها کرده گزارش امروز روزنامه اسپورت چاپ کاتالونیا است. اسپورت می‌گوید گوردون که قراردادی پنج‌ساله تا تابستان 2031 با بارسا امضا کرده، یادگیری زبان کاتالان را هم آغاز کرده است؛ زبانی بومی و ریشه‌دار در ایالت کاتالونیا که حدود 70 درصد جمعیت منطقه به آن صحبت می‌کنند. 


این اقدام نشان می‌دهد که ستاره انگلیسی قصد ندارد در بارسلونا فقط یک رهگذر موقت باشد، بلکه به دنبال انطباق کامل با فرهنگ و هویت ایالت و نزدیک شدن به رختکن و هواداران پرشور نوکمپ است.

‫بارسلونا روز یکشنبه در ورزشگاه مستایا مهمان والنسیا خواهد بود و گوردون که پس از درخشش مقابل رایو وایکانو و اتلتیک بیلبائو جای پای خود را محکم کرده، امیدوار است برای سومین بازی پیاپی در ترکیب اصلی فلیک قرار بگیرد و به روند رویایی‌اش ادامه دهد.

2528047
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار