کد: 209637116 دی 1403 ساعت 17:13

استراحت به کورتوا و رودیگر

رئال با دو غایب بزرگ به کوپادل‌ری رسید

رئال در بازی فردا برابر مینرا، وینیسیوس را در اختیار خواهد داشت، ولی کارلتو به دو ستاره اصلی تیمش استراحت داد.
رئال با دو غایب بزرگ به کوپادل‌ری رسید

به گزارش "ورزش سه"، رئال امروز آخرین تمرین خود را برای بازی جام حذفی مقابل دپورتیووا مینرا انجام داد. وینیسیوس ممکن است در این دیدار بازی کند، چون کمیته انضباطی روز سه‌شنبه جلسه‌ای برگزار خواهد کرد تا در مورد محرومیت او پس از کارت قرمز در مستایا تصمیم‌گیری کند.

وینیسیوس بدون مشکل در والدبباس همراه با هم‌تیمی‌هایش تمرین کرد، اما باید دید که آنچلوتی او را در ترکیب قرار خواهد داد یا به او استراحت می‌دهد. آنچلوتی امروز تایید کرد که تیبو کورتوا و آنتونیو رودیگر با تیم سفر نخواهند کرد و شاید جود بلینگام نیز بازی نکند.

رودیگر به دلیل خستگی عضلانی امروز تمرین نکرد و به او استراحت داده شد. همچنین، وایخو که قرار بود در این بازی دقایقی به میدان برود، مصدوم شده است. او امروز ۲۸ سالگی‌اش را جشن گرفت ولی نتوانست تمرین کند.

آردا گولر که روز گذشته به دلیل سرماخوردگی در تمرینات شرکت نکرده بود، به‌ نظر می‌رسد که اکنون بهبود یافته و احتمال زیادی دارد که در ترکیب اصلی حضور داشته باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
31اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

رئال با دو غایب بزرگ به کوپادل‌ری رسید | ورزش سه