کد: 209830125 دی 1403 ساعت 11:14

فاجعه بود، هرگز چنین چیزی را تجربه نکرده بودم

پاسور تیم ملی والیبال ایتالیا تاکنون چنین شرایطی را تجربه نکرده بود.
فاجعه بود، هرگز چنین چیزی را تجربه نکرده بودم

به گزارش "ورزش سه"، دو شب قبل در چارچوب رقابت‌های لیگ برتر والیبال ایتالیا موسوم به سوپرلیگا یک بازی جذاب برگزار شد که در نهایت این تيم ترنتینو بود که با نتیجه سه بر دو از سد پروجا گذشت تا اولین شکست پروجا در این فصل را رقم بزند.

در این دیدار اما یوکی ایشیکاوا و اوله پلوتینتسکی دو دریافت کننده قدرتی پروجا در اتفاقی عجیب در ست پنجم مصدوم و از زمين خارج شدند که آنجلو لورنزتی سرمربی تیم پروجا را مجبور کرد آگوستین لوزر سرعتی زن را در پست غیر تخصصی قرار دهد و همین امر باعث شد تا این تيم شکست بخورد.

در همین رابطه سیمونه جیانلی پاسور این تيم پس از پایان دیدار گفت: "ما خیلی خوب بودیم و علی‌رغم دو مصدوم می‌توانستیم در این دیدار پیروز شویم. امیدوارم اوله پلوتینتسکی مشکلی نداشته باشد. خوشبختانه در مورد یوکی این مصدومیت جزئی بود. من هرگز در زندگی‌ام با سه سرعتی زن و تنها یک مهاجم بازی نکرده بودم. این یک فاجعه بود."

همچنین آنجلو لورنزتی سرمربی پروجا خودش را مقصر اول شکست تیمش مقابل ترنتینو دانست.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

فاجعه بود، هرگز چنین چیزی را تجربه نکرده بودم | ورزش سه