کد: 209873227 دی 1403 ساعت 00:5513.6K بازدید

بی‌اعتمادی عجیب و ادامه‌دار به پدیده والیبال ایران

یاران پوریا حسین خانزاده دور رفت مرحله یک چهارم نهایی چلنج کاپ اروپا را با پیروزی پشت سر گذاشتند.
بی‌اعتمادی عجیب و ادامه‌دار به پدیده والیبال ایران

به گزارش "ورزش سه"، در جریان مرحله یک چهارم نهایی مسابقات چلنج کاپ باشگاه‌های اروپا که سومین سطح از مسابقات باشگاهی در این قاره محسوب می‌شود، تیم لوبه ايتاليا که‌ پوریا حسین خانزاده دریافت کننده قدرتی تیم ملی واليبال ایران را در اختیار دارد با نتیجه سه بر یک از سد لیکورگوس هلند گذشت تا نیمی از راه صعود به مرحله نیمه نهایی را طی کرده باشد.

در این دیدار، شاگردان جیامپائولو مدی در تیم لوبه ايتاليا، ست‌های اول، سوم و چهارم را به ترتيب با نتایج ۲۵ بر ۲۱، ۲۵ بر ۱۸ و ۲۹ بر ۲۷ پیروز شدند و تنها گیم دوم را با نتيجه ۲۵ بر ۲۳ به نماینده هلند واگذار کردند.

در این بازی، پتار دیرلیچ و الکساندر نیکولوف به ترتيب بيست و یک و بيست امتیاز برای لوبه ايتاليا کسب کردند و پوریا حسین خانزاده نیز تنها برای سرويس به میدان آمد ولی امتیازی کسب نکرد. مارک لبدو سرمربی سابق تیم‌های استرالیا و اسلوونی هدايت باشگاه لیکورگوس خرونینخن هلند را بر عهده دارد.

در صورتی که تیم لوبه در بازی برگشت دو ست بگیرد راهی مرحله نیمه نهایی خواهد شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار