به گزارش "ورزش سه"، حسین رسولی که چندی قبل با انتشار ویدیویی از خود پشت درهای بسته ورزشگاه آفتاب انقلاب خبرساز شد، همچنان از حضور در اردوهای تیم ملی محروم است.
این ورزشکار که در بازیهای آسیایی هانگژو بالاتر از احسان حدادی، رئیس فعلی فدراسیون دوومیدانی به مدال طلا رسید، به دلیل انجام مصاحبههای خارج از چارچوب تعریف شده فدراسیون دوومیدانی و برخی رفتارها در اردوی متمرکز، با حکم کمیته انضباطی محروم شده است.
با اینکه حکم کمیته انضباطی فدراسیون دوومیدانی به صورت رسانهای اعلام نشده، اما مشخص است که محرومیتی برای این ورزشکار در نظر گرفته شده که حالا رسولی به این حکم اعتراض کرده و منتظر است جلسه تجدید نظر برگزار شود.
رسولی به دلیل محرومیت در مرحله سوم اردوی متمرکز تیم ملی دوومیدانی هم حضور نداشت و فعلا حق شرکت در هیچ رقابتی را ندارد.