
به گزارش "ورزش سه"، چهارشنبه شب نه تنها برای والیبال لتونی، بلکه برای این ورزش به طور کلی روز بزرگی بود، زیرا مسابقات قهرمانی اروپا آغاز شد. در نخستین مسابقه گروه D، لتونیها به مصاف یکی از میزبانان رقابتها، رومانی، رفتند و موفق شدند با نتیجه ۳ بر ۱ (۲۶:۲۴، ۱۸:۲۵، ۲۵:۲۱ و ۲۶:۲۴) این تیم را شکست دهند و سه امتیاز بسیار مهم در جدول مسابقات کسب کنند.
این تنها دومین پیروزی تیم ملی لتونی در مسابقات قهرمانی اروپا بود. آنها پس از حضور در رقابتهای سال ۱۹۹۵، در سال ۲۰۲۱ نیز موفق شده بودند میزبان آن دوره، یعنی استونی، را در مسابقه افتتاحیه شکست دهند.
در گروه D، فرانسه مقابل سوئیس و ترکیه برابر آلمان نخستین بازیهای خود را امروز برگزار خواهند کرد؛ موضوعی که به تیم ملی لتونی اجازه میدهد حداقل برای مدتی در رتبه نخست این گروه قرار بگیرد.
بهترین امتیازآور تیم پیروز، کریستاپس اشمیتس، کاپیتان لتونی، بود که ۱۴ امتیاز کسب کرد و سه امتیاز آن را از دفاع به دست آورد.