کد: 210372916 بهمن 1403 ساعت 12:3923.6K بازدید

این بهترین انتخاب من بود

هیجان ستاره جدید: هیچکس به سیتی نه نمی‌گوید!

نیکو گونزالس، ستاره جدید منچسترسیتی، از پیوستن به این باشگاه بسیار خوشحال است.
هیجان ستاره جدید: هیچکس به سیتی نه نمی‌گوید!

به گزارش "ورزش سه"، تلاش مدیران منچسترسیتی برای تقویت این تیم و خروج از بحران در ادامه فصل آخرین لحظات بسته شدن پنجره نقل و انتقالات زمستانی ادامه داشت و گونزالس شب گذشته با امضای قراردادی به ارزش ۶۰ میلیون یورو از پورتو جدا شد و پیراهن این تیم را به تن کرد.

این ستاره اسپانیایی که پیش از این سابقه بازی در بارسلونا را داشته است در گفت‌وگو با سایت رسمی سیتی درباره پیوستنش به این باشگاه اظهار داشت: «این بهترین موقعیت برای من در این مقطع از دوران حرفه‌ای فوتبالم بود. من ۲۳ ساله هستم و می‌خواهم خودم را در انگلیس آزمایش کنم. هیچ باشگاهی بهتر از سیتی برای انجام این کار نیست.

2144192

به فهرست بازیکنانی که این تیم در اختیار دارد نگاه کنید. این باورنکردنی است، پر از بازیکنان بزرگ در کلاس جهانی. هیچ بازیکنی در تمام دنیا نیست که نخواهد عضوی از این تیم باشد. من از شهرتی که پپ گواردیولا دارد آگاه هستم و بی‌صبرانه منتظرم تا با او کار کنم.

در واقع، این که گواردیولا خواهان جذب من و حضورم در این تیم شد، باعث افتخار من است. خیلی هیجان‌زده هستم. فقط می‌خواهم با هم تیمی‌هایم و اعضای کادر فنی دیدار کنم و پس از آن برابر هواداران سیتی به میدان بروم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار