کد: 243419714 مهر 1405 ساعت 12:044K بازدید

خیال استقلال راحت شد، فرعباسی آماده تراکتور

حبیب فرعباسی بدون هیچ مشکل پزشکی در تمرینات استقلال حضور دارد و برای همراهی آبی‌پوشان در دیدار حساس پنجشنبه برابر تراکتور محدودیتی نخواهد داشت.
خیال استقلال راحت شد، فرعباسی آماده تراکتور

به گزارش "ورزش سه"، برخلاف نگرانی‌هایی که درباره وضعیت حبیب فرعباسی مطرح شده بود، این دروازه‌بان مصدومیتی ندارد و در شرایط مناسبی به سر می‌برد. فرعباسی طی روزهای گذشته در تمرینات استقلال حضور داشته و برنامه‌های آماده‌سازی خود را همراه دیگر بازیکنان دنبال کرده است.

دروازه‌بان استقلال پس از دیدار آسیایی مقابل السد زیر نظر کادر پزشکی قرار داشت و روند آماده‌سازی او با دقت دنبال شد. بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد فرعباسی در حال حاضر از نظر جسمانی مشکلی ندارد و نیازی به دوری از تمرینات یا انجام برنامه‌های درمانی تازه برای او وجود ندارد.

همچنین برخلاف برخی گمانه‌زنی‌ها، فرعباسی در ناحیه مچ پا دچار آسیب‌دیدگی تازه‌ای نشده و مسئله‌ای برای حضورش در مسابقه پیش رو وجود ندارد. او توانسته تمرینات مورد نظر کادر فنی را انجام دهد و شرایطش برای سفر به تبریز و قرار گرفتن در فهرست استقلال مناسب است.

آمادگی فرعباسی خبر خوبی برای سهراب بختیاری‌زاده و اعضای کادر فنی استقلال محسوب می‌شود. آبی‌ها در یکی از حساس‌ترین مسابقات فصل به مصاف صدرنشین لیگ می‌روند و حضور یک دروازه‌بان آماده، دست کادر فنی را برای انتخاب ترکیب اصلی باز خواهد گذاشت.

استقلال پنجشنبه در ورزشگاه یادگار امام به مصاف تراکتور می‌رود و برای رسیدن به صدر جدول به دنبال کسب سه امتیاز این مسابقه است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار