کد: 210685928 بهمن 1403 ساعت 19:5515K بازدید

مورینیو: من بیشترین شادی‌ را تقدیم دا کاستا کردم!

ژوزه مورینیو، سرمربی فنرباغچه، از پیام پینتو دا کاستا، رئیس سابق پورتو که به تازگی درگذشته است پرده برداشت.
مورینیو: من بیشترین شادی‌ را تقدیم دا کاستا کردم!

به گزارش "ورزش سه"، یک روز بعد از درگذشت غیرمنتظره پینتو دا کاستا، رئیس سابق باشگاه پورتو، ژوزه مورینیو نیز با انتشار پیامی جالب توجه به درگذشت رئیس سابقش در پرتغال واکنش نشان داد.

مورینیو ساعاتی پیش با انتشار تصویری از خودش و داکاستا در صفحه اینستاگرامی خود نوشت: "مورينيو، تو مربی ای بودی که بزرگترین شادی‌ها را برایم به ارمغان آوردی، این جملات آقای رئیس بود و حالا پاسخ من این است: احساس میکنم افتخار بزرگی دارم که بخشی از تاریخ شما هستم و همیشه از اعتمادی که به من داشتی و تاثیری که روی حرفه‌ام گذاشتی سپاسگزار خواهم بود.

اینگونه بود که تابستان در شهر محبوب تو با یکدیگر خداحافظی کردیم. لبخند به یاد لبخند از روز اول و شادی آخرین بازی که با هم بودیم."

گفتنی است مورینیو از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۴ هدایت پورتوی تحت ریاست دا کاستا را عهده‌دار بود. جایی که آنها موفق به کسب افتخارات فراوان از جمله دو قهرمانی در لیگ برتر پرتغال، یک قهرمانی در جام حذفی، قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و سوپرجام اروپا شدند‌.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار