کد: 211114615 اسفند 1403 ساعت 11:16

با وجود گذشت غلامرضا محمدی؛

کشتی‌گیر جنجالی 2 سال محروم شد!

سبحان یاری که اقدام به درگیری با سرمربی تیم کشتی آزاد جوانان کرده بود، 2 سال از حضور در سالن مسابقات محروم شد.
کشتی‌گیر جنجالی 2 سال محروم شد!

به گزارش "ورزش سه"، چندی قبل و در جریان برگزاری رقابت‌های روز پایانی کشتی آزاد جوانان قهرمانی کشور در کرمانشاه، سبحان یاری کشتی‌گیر ۲۲ ساله کرمانشاهی و دارنده مدال‌های طلای جوانان جهان و آسیا در سال ۲۰۲۲، به سمت غلامرضا محمدی سرمربی تیم ملی کشتی آزاد جوانان که از کنار تشک نظاره‌گر این مسابقات بود حمله‌ور شد.

این اتفاق که با شکایت غلامرضا محمدی نیز همراه شد، با پیگیری کمیته انضباطی فدراسیون کشتی منجر به صدور یک رأی محرومیت سنگین شد. 

کمیته انضباطی فدراسیون کشتی، حکم سبحان یاری کشتی‌گیر متخلف در رقابت‌های کشتی آزاد جوانان کرمانشاه را به شرح زیر اعلام کرد:

با ملاحظه اسناد و مدارک موجود در پرونده و اخذ اظهارات از مطلعین با توجه به شرح گردش کار، تخلف منتسب به سبحان یاری منطبق با ماده 7 آیین نامه انضباطی محرز گردید. لذا با توجه به بخشش آقای غلامرضا محمدی سرمربی محترم تیم ملی کشتی آزاد جوانان، متخلف آقای سبحان یاری به مدت 2 سال محرومیت به صورت قطعی از حضور در سالن‌های برگزاری مسابقات کشتی محکوم می‌گردد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

کشتی‌گیر جنجالی 2 سال محروم شد! | ورزش سه