کد خبر : 2112046 | 18 اسفند 1403 ساعت 23:40 | 28.6K بازدید | 105 دیدگاه

فرصت طلایی کاپیتان پرسپولیس از دست رفت (عکس)

امید عالیشاه در نیمه دوم بازی چادرملو یک موقعیت گلزنی ایده‌آل را از دست داد.

فرصت طلایی کاپیتان پرسپولیس از دست رفت (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، امید عالیشاه در دقیقه ۷۴ بازی مقابل چادرملو بهترین فرصت را داشت تا اختلاف را دو برابر کند و تیمش را از استرس دقایق پایانی نجات دهد. کاپیتان سرخ‌ها که در موقعیت تک‌به‌تک با دروازه‌بان حریف قرار گرفته بود، می‌توانست با یک ضربه دقیق کار چادرملو را تمام کند، اما ضربه نهایی او بی‌دقت بود و از دست رفت. در ادامه، توپ برگشتی به سردار دورسون رسید، اما او هم موفق نشد دروازه را باز کند تا پرسپولیس همچنان با برتری حداقلی به بازی ادامه دهد.

ویدئو: 370232

اگر این موقعیت تبدیل به گل می‌شد، پرسپولیس می‌توانست با خیال راحت‌تری بازی را مدیریت کند و از فشار حملات حریف در دقایق پایانی بکاهد. تیم اسماعیل کارتال در این بازی فرصت‌های متعددی داشت، اما عدم استفاده از موقعیت‌ها باعث شد که تا لحظات آخر، استرس از دست دادن پیروزی وجود داشته باشد. عالیشاه که تجربه بالایی در این لحظات حساس دارد، می‌توانست نقش تمام‌کننده را ایفا کند و خیال تیمش را راحت کند.

2159013
2159014

در نهایت، پرسپولیس توانست با همان تک گل سردار دورسون از سد چادرملو بگذرد، اما این بازی نشان داد که سرخ‌پوشان همچنان باید روی دقت در ضربات نهایی کار کنند. اگرچه این موقعیت از دست رفت، اما عملکرد هجومی پرسپولیس نشان داد که تیم کارتال پتانسیل خلق موقعیت‌های متعدد را دارد و در صورت افزایش دقت در ضربات آخر، می‌تواند در بازی‌های بعدی با گل‌های بیشتری پیروز شود.

دیدگاه‌ها