کد: 211596009 فروردين 1404 ساعت 13:16

نمایش درخشان حتی با انگشت شکسته!

لیبروی فولاد سیرجان ایرانیان دیشب بهترین عملکرد خود را به نمایش گذاشت.
نمایش درخشان حتی با انگشت شکسته!

به گزارش "ورزش سه"، تیم فولاد سیرجان ایرانیان در بازی اول خود در نیمه‌نهایی لیگ برتر والیبال ایران موفق شد با نتیجه سه بر یک برابر شهرداری ارومیه به پیروزی برسد و در آستانه صعود به فینال قرار بگیرد.

یکی از خوب‌های فولاد سیرجان ایرانیان در این بازی مهدی مرندی لیبروی ۳۸ ساله این تیم بود. مرندی که سومین سال حضورش در تیم فولاد را تجربه می‌کند، دیشب با وجود مصدومیت از ناحیه انگشت،‌ درخشان ظاهر شد و توپ‌گیری‌های زیادی داشت. مرندی دیشب در مقابل شهرداری ارومیه به نحوی محل توپ‌ها را تشخیص می‌داد که گویی مجهز به ردیاب بود.

این لیبروی باتجربه که سابقه دو بار حضور در المپیک را دارد، حالا قصد دارد دومین قهرمانی خود با فولاد سیرجان ایرانیان را تجربه کند. او در بهترین موقع ممکن به آمادگی کامل رسیده است و اگر مصدومیت او را اذیت نکند می‌تواند در ادامه لیگ به بهترین لیبروی فصل تبدیل شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

نمایش درخشان حتی با انگشت شکسته! | ورزش سه