کد: 211602209 فروردين 1404 ساعت 18:3816.1K بازدید

پایان مصدومیت و بازگشت مرادمند:

بوژوویچ یک مدافع جدید به میدان فرستاد!

محمدحسین مرادمند برای اولین بار زیر نظر بوژوویچ در ترکیب اصلی قرار گرفت.
بوژوویچ یک مدافع جدید به میدان فرستاد!

به گزارش "ورزش سه"، محمدحسین مرادمند مدافع باتجربه استقلال بعد از حدود 4 هفته غیبت در مسابقات این تیم دوباره به ترکیب اصلی بازگشت و مقابل خیبر قرار خواهد گرفت، در غیاب روزبه چشمی، رافائل سیلوا در عمق خط دفاعی قرار خواهد گرفت و مرادمند در سمت چپ دفاع سه نفره بازی خواهد کرد.

استقلال در حضور فیکس این مدافع در هفته‌های 17 و 18 مقابل ملوان و مس رفسنجان کلین‌شیت کرده بود اما بعد از مصدومیتی که برای مرادمند ایجاد شد فرصت بازی برای آبی‌ها در لیگ برتر و نخبگان را از دست داد.

او که در این فصل 15 حضور ثابت و 2 بار جانشین وارد زمین شده، هشت کلین‌شیت هم انجام داده که در این مسابقه می‌تواند با اثبات توانایی‌هایش شانس مجدد حضور در ترکیب اصلی را داشته باشد.

مرادمند از زمان حضور بوژوویچ فرصت بازی برای استقلال را به دست نیاورده بود و برای اولین بار زیر نظر این مربی به میدان خواهد رفت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

بوژوویچ یک مدافع جدید به میدان فرستاد! | ورزش سه