کد خبر : 2123865 | 12 اردیبهشت 1404 ساعت 21:05 | 52.9K بازدید | 98 دیدگاه

جباری: ثابت کردیم جایگاه استقلال اینجا نیست

سرمربی استقلال گفت که بابت پیروزی پرگل مقابل آلومینیوم، برای تیم و بازیکنان خوشحال است.

جباری: ثابت کردیم جایگاه استقلال اینجا نیست

به گزارش "ورزش سه"، استقلال با ارائه یک عملکرد خوب و قابل ستایش، موفق شد با نتیجه پنج بر یک آلومینیوم اراک را شکست دهد تا بهترین عملکرد خود در این فصل را کسب کند. مجتبی جباری، سرمربی آبی‌ها در نشست خبری پس از بازی شرکت کرد و درخصوص این دیدار به صحبت پرداخت.

ویدئو: 374979

جباری در ابتدای صحبت‌هایش گفت: بازی خیلی خوبی انجام دادیم و برای تیم و بازیکنانم خوشحالم. مواردی که در تمرینات داشتیم در کمترین زمان ممکن بهترین خروجی را گرفتیم. بازیکنان در تمام طول بازی در راستای کارهایی که خواسته بودیم تلاش کردند. برای بازیکنانم خوشحالم چون قبل از بازی گفته بودم این تیم با نفرات فعلی جایگاهش اینجا نیست. امیدوارم این روند را بهبود ببخشیم و بهتر بکنیم.

وی در مورد روابطش با بازیکنان استقلال گفت: آن مدتی که به‌عنوان دستیار فعالیت می‌کردم باعث شد با بازیکنان ارتباط برقرار کنم و آنها را بشناسم. ضمن اینکه مشکلات را ببینم و نقاط قوت را بررسی کنم. به‌عنوان یک دوست سعی کردم کنار بازیکنان قرار بگیرم و هر از گاهی با آنها بازی می‌کنم. نخواستم در قامت سرمربی خودم را نشان دهم، چون در زمان کوتاه و با توجه به تغییرات زیاد کادر فنی یکسری چیزها جالب نیست. باز هم از جلال چراغپور و هادی شکوری تشکر می‌کنم که بهترین مشورت‌ها را به من می‌دهند. به‌عنوان مربی لذت بردم به آن اهدافی که کار کرده بودیم، رسیدیم و در لحظه به لحظه بازی می‌دانستیم باید چه کار کنیم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال راجع به تغییر تاکتیک آبی‌پوشان و اینکه مجتبی حسینی اعتقاد داشت استقلال کار را از عقب شروع می‌کرد، گفت: این کار استراتژی ما بود. وقتی کیفیت حریف را دیدیم متوجه شدیم استراتژی درستی را انتخاب کرده‌ایم. البته پنالتی به ما کمک کرد تا بازیکنان برای این کار دوام بیاورند و در نیمه دوم توانستیم از فضاهایی که حریف می‌داد، استفاده کنیم. بازیکنان تعویضی هم به بهترین شکل از موقعیت‌ها استفاده کردند. نقطه منفی این بود که نباید به راحتی گل دریافت می‌کردیم. قبل از بازی گفته بودیم ضربه ایستگاهی می‌تواند دردسرساز شود.

جباری در مورد تغییر اساسی در ترکیب اصلی تیمش و قرار گرفتن جلال‌الدین ماشاریپوف روی نیمکت توضیح داد: من قبل از شروع بازی در جلسه فنی از ماشاریپوف، اندونگ و سیلوا تشکر کردم که امسال زحمت کشیدند، ولی صلاح دانستم به آنها استراحت بدهم. دنبال این بودیم که هر جایی به مشکل خوردیم از وجودشان استفاده کنیم. سیلوا و اندونگ به خوبی توانستند کمک کنند، ولی ماشاریپوف این فرصت را پیدا نکرد. خوشحالم رقابتی بین بازیکنان شکل گرفت و این موضوع به کیفیت تمریناتمان کمک خواهد کرد. هدف اصلی‌مان جام حذفی است و سعی می‌کنیم بازیکنان را برای این رقابت‌ها آماده کنیم.

دیدگاه‌ها