کد خبر : 2124025 | 13 اردیبهشت 1404 ساعت 12:34 | 16.5K بازدید | 46 دیدگاه

اصرار از گلستان، کوچ از تهران به شمال

گرگان خانه جدید تیم هوادار است

مدیرکل ورزش گلستان از انتقال امتیاز تیم هوادار تهران به این استان خبر داد.

گرگان خانه جدید تیم هوادار است

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از تسنیم، مدیرکل ورزش و جوانان گلستان با اشاره به صحبت‌هایی که درباره انتقال تیم هوادار تهران به گرگان مطرح شده است، گفت: با مالک باشگاه در چند نوبت صحبت کردیم و با انتقال تیم به گرگان موافقت کامل داشتند.

قاسمعلی برزمینی با اشاره به سخنان رئیس کل دادگستری استان گلستان درباره انتقال تیم فوتبال هوادار به این شهر و از طرفی دیگر اظهارات مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران مبنی بر تکذیب عوامل تیم هوادار مبنی بر انتقال تیم به گلستان اظهار کرد: در چند مرحله با مالک باشگاه صحبت و رایزنی کردیم و آنها هم موافق انتقال تیم به گرگان هستند و ما نیز امیدواریم با کمک مسئولان، این اتفاق خوب برای استان گلستان بیفتد تا در لیگ یک، تیمداری کند.

مدیرکل ورزش و جوانان گلستان گفت: برای هفته آینده نیز به همراه تعدادی از مسئولان استان با مالک باشگاه دیدار و گفت‌وگو خواهیم کرد و به نظر می‌رسد مشکلی برای انتقال تیم فوتبال هوادار به گرگان وجود نداشته باشد.

وی درباره اینکه آیا زیرساخت‌ها و شرایط تیم‌داری در استان فراهم است یا نه، گفت: استادیوم 15 هزارنفری کریم‌آباد (گرگان) را در اختیار این باشگاه قرار خواهیم داد؛ ضمن اینکه از نظر مالی، مالک باشگاه مشکلی از این بابت ندارد و استان نیز در حد توان حمایت‌های لازم را خواهد داشت.

برزمینی درباره اظهارات مدیرکل ورزش و جوانان تهران و تکذیب انتقال تیم هوادار به گرگان گفت: هنوز لیگ برتر تمام نشده و دو بازی دیگر باقی مانده است. با این وجود هوادار به لیگ یک سقوط کرده و چون بازی‌های این فصل به اتمام نرسیده طبیعتاً مالک باشگاه هنوز درخواستی برای انتقال تیم به گرگان ارائه نداده است.

وی افزود: پس از پایان مسابقات لیگ برتر فوتبال، مالک هوادار درخواست خود را به اداره کل ورزش استان‌های تهران و گلستان ارائه خواهد داد تا بقیه مراحل آن انجام شود و قطعا تیم به این استان منتقل خواهد شد.

دیدگاه‌ها