کد خبر : 2124158 | 14 اردیبهشت 1404 ساعت 05:01 | 6.8K بازدید | 38 دیدگاه

سقف بودجه فصل آینده هم اجرا می‌‎شود

قانون مربوط به سقف بودجه با تاکید فدراسیون فوتبال فصل آینده هم در لیگ برتر و لیگ یک اجرا خواهد شد.

سقف بودجه فصل آینده هم اجرا می‌‎شود

به گزارش "ورزش سه"، طی چند فصل گذشته قوانینی که فدراسیون فوتبال در بحث سقف بودجه و جلوگیری از هزینه‌های اضافی باشگاه‌ها در نظر گرفت، حرف و حدیث‌های زیادی به همراه داشت. در این خصوص حاشیه‌ها و تخلفاتی نیز از سوی برخی باشگاه صورت گرفت که کمیته انضباطی را به واکنش‌های متعدد واداشت.

در چنین شرایطی شایعاتی مبنی بر حذف قانون سقف بودجه از فوتبال ایران به وجود آمده است. در این خصوص گفته می‌شود وقتی باشگاه‌های زیادی هستند که قوانین مربوط به سقف بودجه را دور می‌زنند، نیازی به اجرای این قانون نیست.

با این حال فدراسیون فوتبال قصدی برای حذف سقف بودجه برای باشگاه‌های لیگ برتری و لیگ یکی ندارد و این قوانین فصل بعد نیز اجرا خواهد شد. مسئولان فدراسیون فوتبال بر این باورند که قوانین بازدارنده در بحث بودجه باشگاه‌ها بسیاری از مشکلات مربوط به بدهی‌ها و مسائل این‌چنینی را برطرف کرده و با این تفاسیر برای فصل بعد هم شاهد اجرای این قوانین خواهیم بود.

دیدگاه‌ها