کد خبر : 2125080 | 17 اردیبهشت 1404 ساعت 22:27 | 13.3K بازدید | 47 دیدگاه

محمد صلاح: پی‌اس‌جی بهترین تیم اروپاست

محمد صلاح، مهاجم لیورپول، پیش از بازی حساس امشب، از پاری سن ژرمن به‌عنوان بهترین تیم اروپا تمجید کرد.

محمد صلاح: پی‌اس‌جی بهترین تیم اروپاست

به گزارش "ورزش سه"، صلاح که تیمش در مرحله یک‌هشتم نهایی این رقابت‌ها در ضربات پنالتی مقابل پاری‌سن‌ژرمن حذف شد، در گفت‌وگو با نشریه فرانسوی اکیپ از عملکرد درخشان این تیم و شایستگی آن‌ها برای قهرمان حرف زد.

او همچنین فاش کرد که پس از بازی در آنفیلد، به بازیکنان پاری‌سن‌ژرمن تبریک گفته و برایشان آرزوی قهرمانی کرده است.

صلاح در مصاحبه‌اش با اکیپ درباره تقابل لیورپول و پاری‌سن‌ژرمن در مرحله یک‌هشتم نهایی گفت: «باید خیلی صادق باشم، پاری‌سن‌ژرمن در بازی رفت خیلی خوب بازی کرد. ما خیلی خوش‌شانس بودیم که آلیسون احتمالاً بهترین بازی تاریخ باشگاه را انجام داد. آن‌ها خیلی بدشانس بودند.»

2183619

او سپس به بازی برگشت در آنفیلد اشاره کرد که با وجود برتری 1-0 لیورپول در بازی رفت، پاری‌سن‌ژرمن با تساوی 1-1 و پیروزی در ضربات پنالتی، لیورپول را حذف کرد. صلاح گفت: «ما دو یا سه بار به تیرک دروازه ضربه زدیم. بازی کاملاً 50-50 بود. نمی‌شود گفت کدام تیم بیشتر شایسته بود. ما نیمه دوم خوبی داشتیم، آن‌ها در بازی رفت عالی بودند.»

صلاح اعلام کرد که بعد از بازی به سمت بازیکنان پاری سن ژرمن رفت و گفت: «تبریک می‌گویم، بروید و قهرمان شوید. ما در آن مرحله با بهترین تیم اروپا روبه‌رو شدیم.»

2183620

این اظهارات در حالی مطرح شد که پاری‌سن‌ژرمن تحت هدایت لوئیس انریکه، با حذف تیم‌های قدرتمندی مانند لیورپول و استون ویلا، و قهرمانی زودهنگام در لیگ یک فرانسه با 6 بازی باقی‌مانده، به‌عنوان یکی از مدعیان اصلی لیگ قهرمانان شناخته می‌شود. آن‌ها حالا با برتری 1-0 در بازی رفت مقابل آرسنال، در آستانه رسیدن به فینال مونیخ هستند.

دیدگاه‌ها