کد خبر : 2125464 | 19 اردیبهشت 1404 ساعت 16:38 | 4K بازدید | 0 دیدگاه

تنها ستاره پلی‌آف با بیش از ٢٠٠ امتیاز

ترنتینو با شایستگی به مقام قهرمانی رقابت‌های سری‌آ ایتالیا دست یافت.

تنها ستاره پلی‌آف با بیش از ٢٠٠ امتیاز

به گزارش "ورزش سه"، تیم والیبال ترنتینو با پیروزی نفس‌گیر ۳ بر ۲ مقابل لوبه در بازی چهارم فینال پلی‌آف سوپرلیگا ایتالیا، قهرمان فصل ۲۰۲۵ شد و جام اسکودتو را بالای سر برد. این دیدار مهیج در سالن پرشور و با سطح فنی بسیار بالا برگزار شد و در نهایت ترنتو با نتایج ۲۵-۲۱، ۲۶-۲۸، ۱۷-۲۵، ۲۵-۲۰ و ۹-۱۵ حریف قدرتمند خود را از پیش رو برداشت و جشن قهرمانی به راه انداخت.

الکساندر نیکولوف، اسپکر بلغاری لوبه، با کسب ۲۳ امتیاز، امتیازآورترین بازیکن میدان بود و بارها خط دفاعی ترنتو را تسلیم کرد. با این حال، الساندرو میکلتو، ستاره ایتالیایی ترنتینو، با ثبت ۲۲ امتیاز و ۴ سرویس مستقیم (آس)، عملکرد درخشانی داشت و عنوان MVP فینال اسکودتو را از آن خود کرد. میکلتو تنها بازیکنی بود که در مرحله پلی‌آف بیش از ۲۰۰ امتیاز کسب کرد و فصل را با ۲۱۲ امتیاز به پایان رساند.

در این مسابقه، تیم ترنتینو با ۵۴.۵ درصد موفقیت در حمله و ۱۰ امتیاز مستقیم از سرویس برتری فنی خود را به نمایش گذاشت، در حالی که لوبه در دریافت عملکرد بهتری داشت. از دیگر بازیکنان تاثیرگذار این دیدار می‌توان به جیووانی گارگیولو (۹ امتیاز از دفاع و حمله)، ماتیا بوتولو (۱۹ امتیاز) و ماتیا بونینفانته، پاسور لوبه، با ۶ امتیاز اشاره کرد. این قهرمانی، بار دیگر جایگاه ترنتینو را در والیبال باشگاهی ایتالیا و اروپا تثبیت کرد.

دیدگاه‌ها