کد خبر : 2126688 | 25 اردیبهشت 1404 ساعت 05:00 | 6.2K بازدید | 8 دیدگاه

مهاجری آماده ماموریت بزرگ در لیگ یک

رضا مهاجری از حالا نقشه‌هایش برای بازگرداندن نساجی به لیگ برتر را طراحی می‌کند.

مهاجری آماده ماموریت بزرگ در لیگ یک

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال نساجی که سقوطش به لیگ یک قطعی شده، عصر امروز آخرین تمرین خود برای بازی هفته پایانی لیگ برتر مقابل ذوب آهن را انجام دادند. آنها که بعد از جدایی ساکت الهامی، زیر نظر رضا مهاجری فعالیت می‌کنند، می‌توان گفت حالا آخرین تمرین لیگ برتری‌شان را هم انجام داده‌اند، چرا که اولین بازی رسمی آنها، پس از بازی فردا، در لیگ دسته اول برگزار خواهد شد.

با وجود اینکه مالک باشگاه نساجی از تصمیم مدیریتی برای بومی گرایی جدی در نفرات تیم گفته، بعید است روی نیمکت اتفاق خاصی بیفتد و به احتمال بسیار بالا، اگر مشکل خاصی رخ ندهد، با رضا مهاجری، فصل بعد را آغاز خواهند کرد.

2186663

بر همین اساس، مهاجری که شاگردانش در اولین روز حضور او توانستند تراکتورِ قهرمان را در تبریز با نتیجه پر گل سه بر سه متوقف کنند، حالا برای آخرین میزبانی‌شان در لیگ برتر و مصاف با ذوب آهن آماده می‌شوند. بر همین اساس، آخرین تمرینات شاگردانش را زیر نظر گرفت تا از وضعیت آنها برای ادامه همکاری یا پایان همکاری بهتر مطلع شود.

هر چه که هست، نساجی برای فصل شرایطی کاملا متفاوت با امسال خواهد داشت. رضا مهاجری هم آمده تا اوضاع را برای این تیم بهتر کند. او که سابقه صعود با تیم‌های مختلف به لیگ برتر را دارد که جدیدترینش همین خیبر خرم آباد است، فصل بعد این ماموریت را برای نساجی در نظر خواهد گرفت.

دیدگاه‌ها