کد خبر : 2126798 | 25 اردیبهشت 1404 ساعت 17:01 | 19.9K بازدید | 56 دیدگاه

فرصت جبران در دربی

حسرت لواندوفسکی در فصل باشکوه بارسا

یک مصدومیت عضلانی روبرت لواندوفسکی را از دو هدف دور کرده است، رسیدن به گل صدم برای بارسا و کسب دومین ال‌پیچیچی.

حسرت لواندوفسکی در فصل باشکوه بارسا

به گزارش "ورزش سه"، ستاره لهستانی بارسا سه بازی اخیر لالیگا را از دست داده و این فرصت را به امباپه داده تا در کورس آقای گلی از او پیشی بگیرد

لواندوفسکی می‌خواهد زمان ازدست‌رفته را جبران کند. هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا، در کنفرانس خبری پیش از دربی تأیید کرد که لواندوفسکی در شرایط ایده‌آلی برای بازی قرار دارد، هرچند مشخص نکرد که آیا او از ابتدا در ترکیب خواهد بود یا خیر. این مهاجم لهستانی سه بازی اخیر لالیگا را به دلیل مصدومیت از دست داده و کیلیان امباپه از این غیبت استفاده کرده و با هت‌تریکی که در ال‌کلاسیکو به ثمر رساند، صدر جدول گل‌زنان لالیگا را از او ربود.

2186897

 لواندوفسکی می‌توانست در بازی مقابل رئال مادرید حضور داشته باشد، اما حقیقت این است که پس از بهبودی از مصدومیت عضلانی، هنوز فاصله زیادی با بهترین فرم خود دارد؛ همان‌طور که در ۳۰ دقیقه‌ای که مقابل اینتر در ورزشگاه جوزپه مه‌آتزا بازی کرد، مشخص بود.

این مهاجم لهستانی تا پایان فصل برای کسب عنوان آقای گلی خواهد جنگید و به احتمال زیاد هم‌تیمی‌هایش به او کمک خواهند کرد تا برای دومین بار از زمان پیوستن به بارسلونا، جایزه بهترین گل‌زن رقابت‌ها را به دست آورد. لوا فینال جام حذفی و ال‌کلاسیکو را از دست داد، بنابراین انتظار می‌رود امروز در شرایطی عالی برای دربی مقابل اسپانیول به میدان برود.

فراتر از تلاش برای کاهش فاصله در کورس جایزه آقای گلی، هدف اصلی این مهاجم بارسایی رسیدن به گل شماره ۱۰۰ با پیراهن بارسلونا است. این رقم برای او دست‌نیافتنی مانده، زیرا گل نودونهم را در ماه آوریل گذشته، در بازی رفت مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان مقابل بروسیا دورتموند به ثمر رساند.

2186898

لوا در این فصل ۴۰ گل به ثمر رسانده که با احتساب ۵۹ گلی که در دو فصل اول حضورش در بارسلونا (۳۳ گل در فصل اول و ۲۶ گل در فصل دوم) زده، تنها یک گل تا رسیدن به صدمین گل فاصله دارد. ۹۹ گل این مهاجم لهستانی با بارسلونا به این ترتیب تقسیم شده است: ۶۷ گل در لالیگا، ۱۹ گل در لیگ قهرمانان، ۷ گل در جام حذفی، ۵ گل در سوپرجام اسپانیا و ۱ گل در لیگ اروپا، در ۱۴۰ بازی.

اسپانیول حریف مناسبی برای رسیدن به این عدد رؤیایی است، زیرا لواندوفسکی در دیداری که دو فصل پیش بارسلونا قهرمانی را کسب کرد، دو گل مقابل این تیم به ثمر رساند.

دیدگاه‌ها