کد خبر : 2131656 | 16 خرداد 1404 ساعت 14:50 | 6.1K بازدید | 8 دیدگاه

دختران هاکی روی یخ نایب قهرمان کاپ آسیا شدند

تیم ملی امید هاکی روی یخ دختران ایران در مسابقات کاپ آسیایی ۲۰۲۵IIHF امارات نایب قهرمان شد.

دختران هاکی روی یخ نایب قهرمان کاپ آسیا شدند

به گزارش "ورزش سه"، تیم ایران با ترکیب شارمین طباطبایی، زهرا میراخرلو، آوا صفری، ملیکا مه‌آبادی، ملیحه علیبیکلو، فریماه خانی، رومینا هداوندخانی، رومینا اسماعیلی، شقایق صدیقی صدر، عسل صادقیان، ستایش عنبری، سارا اسلامی، پانیذ کبیری، سارا خویلو، مریم پوراسکندر، پارمیس دولت‌آبادی، آیدا یزدانیان، یاسینا کریم‌زاده، درسا شعبانی، پریناز ملک‌پور به مربیگری الهام مدیر دهقان و نگار خرم در مسابقات کاپ اسیایی هاکی روی یخ زنان العین امارات حاضر شد و در مقابل تیم‌های امارات، قرقیزستان، مالزی و هند پیروز و در بازی نهایی مغلوب تیم فیلیپین و نایب قهرمان این دوره مسابقات شد.

تیم امید ایران که در این دوره از رقابت‌ها تنها تیم با این رده سنی بود، در برابر تیم‌های بزرگسال به رقابت پرداخت و از سوی شرکت کنندگان مسابقات بارها مورد تحسین قرار گرفت.

تیم ملی امید دختران در سال جاری در رقابت‌های جام جهانی نیز شرکت خواهد کرد و این حضور در کاپ آسیایی، بخشی از مسیر آمادگی برای حضور پرقدرت در آن رقابت‌ها خواهد بود.

دیدگاه‌ها