کد: 243120601 مهر 1405 ساعت 18:467.2K بازدید

دردسر قدیمی: بارسلونا باید بازیکن بفروشد!

بارسلونا در صورت نیاز به جذب بازیکن در پنجره زمستانی، چاره دیگری جز فروش بازیکن ندارد.
دردسر قدیمی: بارسلونا باید بازیکن بفروشد!

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا مطمئن است که در پنجره نقل‌ و انتقالات ژانویه نیازی به انجام هیچ خریدی نخواهد داشت. تیم هانسی فلیک در سطح بسیار خوبی رقابت می‌کند، آنها هر هشت مسابقه‌ای را که برگزار کرده‌اند با پیروزی پشت سر گذاشته‌اند و برای هر پست نیز دو بازیکن در اختیار دارند. با این حال، اگر نیاز به تقویت این تیم وجود داشته باشد، ابتدا باید برخی بازیکنان از این باشگاه جدا شوند. شرایط مالی بهبود پیدا کرده است اما نه به شکل قابل توجهی.

بارسلونا در ژانویه و برای پنجره نقل‌ و انتقالات بعدی، وضعیت مثبتی از نظر فرپلی مالی خواهد داشت اما این موضوع به آنها اجازه جذب بازیکن نمی‌دهد. فرران اولیوه، نایب‌ رئیس اقتصادی بارسلونا، روز چهارشنبه در برنامه که تی جوگس گفت: «ما باید بازیکن بفروشیم.» این مدیر بارسلونا همچنین اشاره کرد که از همین حالا در حال آماده‌سازی بودجه فصل آینده است و هدف هیئت مدیره خوان لاپورتا این است که تا سال ۲۰۳۰ به تراز خالص صفر در سرمایه برسد.

2540455

این مدیر بارسلونا مهم‌ترین نکات مطرح‌ شده در مجمع عمومی عادی شنبه گذشته و همچنین وضعیت مالی این باشگاه را بررسی کرد. او گفت: «برای این که تیم اول بتواند به کار خود ادامه دهد، باید ابزارهای لازم را در اختیارش قرار دهید. مسئله، پیروز شدن است. زمانی که ما آمدیم، منابع کافی نداشتیم. وضعیت فرپلی مالی ما منفی بود. پنج سال طول کشید تا به نسبت ۱:۱ برسیم. آسان نبود.

چیزی که بیش از همه من را نگران می‌کند و اولویت شماره یک من است، تکمیل ورزشگاه اسپاتیفای نوکمپ است. وقتی ورزشگاه تکمیل شود و این تیم نیز عملکرد خوبی داشته باشد، قراردادهای اسپانسرینگ افزایش خواهد یافت و فروش ما در فروشگاه‌ها نیز بیشتر خواهد شد. این یک چرخه مثبت است. به همین دلیل از اعضا می‌خواهیم سقف تأمین مالی را افزایش دهند چون این موضوع سنگ‌ بنای پروژه است.»

اولیوه به طور ویژه بر اهمیت اقتصادی اسپاتیفای نوکمپ تأکید کرد. او گفت: «زمانی که این مطالعه انجام شد و سرمایه‌گذاران وارد پروژه شدند، برآورد می‌شد که حدود ۳۵۰ تا ۳۷۵ میلیون یورو درآمد ایجاد کنیم. فکر می‌کردیم فروش جایگاه‌های ویژه دشوارتر باشد اما تقریباً همه آنها به فروش رفته‌اند. موفقیت فوق‌العاده بوده است. در حال حاضر برآورد می‌شود درآمد به محدوده ۴۲۵ تا ۴۵۰ میلیون یورو برسد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
16اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار