کد خبر : 2132802 | 22 خرداد 1404 ساعت 05:12 | 55.7K بازدید | 12 دیدگاه

واکنش همسر ستاره جنجالی: خبری از جدایی نیست

همسر امیلیانو مارتینز به شایعات درباره احتمال جدایی این بازیکن از استون ویلا واکنش نشان داد.

واکنش همسر ستاره جنجالی: خبری از جدایی نیست

به گزارش "ورزش سه"، مارتینز پس از آخرین بازی خانگی فصل استون ویلا برابر تاتنهام به‌ نظر وداعی احساسی با این باشگاه داشت. این دروازه‌بان در حالی که برای هواداران دست تکان می‌داد، اشک در چشمانش جمع شده بود و همین رفتار بود که گمانه‌زنی‌ها درباره جدایی احتمالی او از ویلا در پنجره نقل‌ و انتقالات تابستانی را به دنبال داشت.

در ادامه از منچستریونایتد به‌ عنوان مقصد احتمالی مارتینز یاد شد و این در حالی است که همچنان تردیدهایی درباره آندره اونانا در این تیم وجود دارد. گزارش‌ها حاکی از آن است که شیاطین سرخ حتی در ژانویه نیز جذب مارتینز را مدنظر داشتند اما قیمت درخواستی استون ویلا آنها را از این تصمیم منصرف کرد.

2198126

حالا همسر مارتینز در گفتگویی با اد جیمز در شبکه BBC WM به این موضوع واکنش نشان داده و گمانه‌زنی‌ها درباره جدایی همسرش از ویلا را کم‌ اهمیت دانسته است. او در پاسخ به سوالی در این باره اظهار داشت: «او گریه نمی‌کرد. نه. هر کسی که امی را بشناسد می‌داند که شخصیت احساسی دارد و این بخشی از وجود او است. این تنها نشان می‌دهد که چقدر به هواداران ویلا علاقمند است. من نیز هواداران ویلا را دوست دارم. ما عاشق ویلا هستیم.»

دیدگاه‌ها