کد خبر : 2133922 | 28 خرداد 1404 ساعت 09:06 | 3K بازدید | 0 دیدگاه

۵ نفر در لرستان به اتهام تشویش اذهان در فضای مجازی دستگیر شدند

سپاه لرستان: این مزدوران بی‌غیرت با فعالیت هدفمند در فضای مجازی، سعی در تشویش اذهان عمومی، سیاه‌نمایی و تخریب چهره نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران داشتند که با اشراف اطلاعاتی دقیق و به‌موقع، اقدامات پلید آن‌ها ناکام ماند و ضربه‌ای سنگین بر پیکره جریان نفوذ وارد گردید.

۵ نفر در لرستان به اتهام تشویش اذهان در فضای مجازی دستگیر شدند

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از روابط عمومی سپاه لرستان، با تلاش شبانه‌روزی و مجاهدانه پاسداران گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه استان لرستان، پنج نفر از عناصر خائن، وطن‌فروش و بی‌ریشه که در پی اجرای اهداف پلید سرویس جاسوسی موساد بودند، در شهرهای خرم‌آباد، بروجرد و دورود شناسایی و دستگیر شدند.

 این مزدوران بی‌غیرت با فعالیت هدفمند در فضای مجازی، سعی در ایجاد تشویش اذهان عمومی، سیاه‌نمایی و تخریب چهره نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران داشتند که با اشراف اطلاعاتی دقیق و به‌موقع، اقدامات پلید آن‌ها ناکام ماند و ضربه‌ای سنگین بر پیکره جریان نفوذ وارد گردید.

به مردم شریف و همیشه در صحنه استان لرستان اطمینان داده می‌شود که سربازان گمنام امام زمان (عج) در سپاه لرستان همچون گذشته، تا آخرین قطره خون، مدافع امنیت، اقتدار و عزت ایران اسلامی خواهند بود.

همچنین از عموم مردم تقاضا می‌شود هرگونه موارد مشکوک را از طریق سامانه ۱۱۴ به سازمان اطلاعات سپاه گزارش نمایند.

دیدگاه‌ها