یاسین بونو: به دنیا نشان دادیم الهلال چه تیمی است
یاسین بونو، دروازهبان الهلال، تساوی مقابل رئال مادرید را نتیجهای شگفتانگیز توصیف کرد.

به گزارش "ورزش سه"، یاسین بونو، دروازهبان مراکشی باشگاه الهلال، از تساوی ۱-۱ مقابل رئال مادرید، در هفته اول مرحله گروهی جام باشگاههای جهان، در ورزشگاه هارد راک میامی، ابراز خوشحالی کرد.
این دروازهبان که در دقایق پایانی مسابقه یک ضربه پنالتی را مهار کرد، گفت که بازیکنان الهلال علاوه بر روحیه بالا و عزم راسخ برای دستیابی به نتیجه مثبت، سطح بالایی از تعهد فنی و نظم تاکتیکی را به نمایش گذاشتند.

او در گفتگو با خبرنگاران بعد از پایان بازی گفت: «ما به جهان نشان دادیم که الهلال کیست و در مقابل رقیبی بسیار قوی با بازیکنان برجسته، بازی قدرتمندی انجام دادیم.این یک مسابقه بسیار تاکتیکی بود، چرا که ما مقابل یک حریف بسیار سرسخت بازی کردیم و خدا را شکر که نتیجه گرفتیم.»
گفتنی است که بونو هشتمین ضربه پنالتی دوران حرفهای خود را مهار کرد و جالب آنکه چهار مورد از آنها با پیراهن الهلال رقم خورده است. او فصل گذشته نیز سه پنالتی را در لیگ عربستان و لیگ نخبگان آسیا مهار کرده بود و شب گذشته نیز توانست ضربه پنالتی فدریکو والورده را در وقتهای تلف شده مهار کند.