کد خبر : 2134412 | 30 خرداد 1404 ساعت 14:24 | 41.9K بازدید | 15 دیدگاه

بهترین تیم جهان را انگلیسی بردیم!

بوتافوگو با نتیجه ۱-۰، پی اس جی، قهرمان اروپا، را شکست داد و رئیس این باشگاه نمی‌توانست خوشحالی‌اش را پنهان کند.

بهترین تیم جهان را انگلیسی بردیم!

به گزارش "ورزش سه"، جان تکستور، مالک بوتافوگو، شادی و رضایت خود را از پیروزی ۱-۰ مقابل پاری‌سن‌ژرمن، قهرمان اروپا، در هفته دوم مرحله گروهی جام جهانی باشگاه‌ها ابراز کرد.

او در گفت‌وگو با "Made In Foot" اظهار داشت: «این یک نبرد بقا بود. ما می‌دانیم که آنها بهترین تیم جهان هستند. شاید امشب هم بهترین تیم زمین بودند، اما ما قلب و اشتیاق بیشتری داشتیم. آنها اخیرا قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شده‌اند. این بازی برای ما اهمیت بیشتری داشت تا برای آنها، اما چه افتخاری که توانستیم در این رقابت رسمی و مهم با آنها بازی کنیم و نشان دهیم که یک باشگاه برزیل هم می‌تواند فوتبال خوبی بازی کند.»

این تاجر آمریکایی که مالکیت لیون را نیز برعهده دارد، افزود: «ما مثل یک تیم انگلیسی بازی کردیم، با ساختار، نظم و سازمان‌دهی درست. امشب شبیه تیم‌های اروپایی بودیم. خیلی به تیم افتخار می‌کنم. درود به پاری‌سن‌ژرمن. من عاشق لیگ ۱ فرانسه هستم. آنها قهرمان اروپا هستند، اما داشتن این فرصت برای رقابت با آنها فوق‌العاده است.»

دیدگاه‌ها