کد خبر : 2134514 | 31 خرداد 1404 ساعت 01:06 | 29.2K بازدید | 3 دیدگاه

دازن مجبور به عذرخواهی شد

فحاشی میکل به نیکلاس جکسون در پخش زنده!

جان اوبی میکل، پیشکسوت چلسی، بعد از کارت قرمز نیکلاس جکسون در جام جهانی باشگاه‌ها از خجالت او درآمد و حرف‌های تندی زد که باعث شد شبکه دازن مجبور به عذرخواهی شود.

فحاشی میکل به نیکلاس جکسون در پخش زنده!

به گزارش "ورزش سه"، جکسون، مهاجم چلسی، در روز تولد ۲۴ سالگی‌اش اخراج شد و تیمش در فیلادلفیا مقابل تیم برزیلی فلامنگو با نتیجه ۳-۱ شکست خورد. جکسون که به دلیل حضور لیام دلپ، خرید جدید تیم، نیمکت‌نشین شده بود، یک حضور کابوس‌وار چهار دقیقه‌ای در زمین داشت.

این بازیکن سنگالی درست چند ثانیه بعد از گل تساوی فلامنگو وارد زمین شد و فقط سه دقیقه بعد، شاگردان انزو مارسکا دوباره عقب افتادند و دنیلو گل دوم را زد تا تیم فیلیپه لوئیس، مدافع سابق چلسی، پیش بیفتد.

بعد از گل دوم خیلی زود، جکسون با یک تکل وحشتناک، به ساق پای لوکاس ضربه زد و تیم را ۱۰ نفره کرد. اخراج او کاملاً واضح بود و مارسکا هم بعد از بازی چیز زیادی برای گفتن نداشت: «کارت قرمز بود، چیز دیگری برای گفتن نیست. آن‌ها مستحق برد بودند.»
این کارت قرمز یک بازی محرومیت اتوماتیک برای جکسون به همراه دارد، اما فیفا می‌تواند بعد از بررسی، محرومیت او را افزایش دهد.

2200948

اما در حالی که مارسکا کوتاه صحبت کرد، میکل به شدت از جکسون انتقاد کرد. او که در دازن به عنوان کارشناس حضور داشت گفت:«باورنکردنی است. احمقانه، احمقانه و احمقانه بود. او احمق بود. نمی‌دانم در سرش چه می‌گذشت. تیم به تو نیاز داشت و تو این کار را می‌کنی! قبلاً هم این کار را در مقابل نیوکسل در یک بازی مهم انجام داد و کارت قرمز گرفت. حالا دوباره تکرارش کرد. نمی‌توانی این اشتباه‌ها را تکرار کنی.»

وقتی از میکل پرسیدند شاید جکسون به خاطر از دست دادن جایگاهش در تیم عصبانی بوده، پاسخ داد: «اصلاً برایم مهم نیست چه احساسی داشته است. این یک باشگاه بزرگ است و رقابت مهم است. اگر عصبانی یا ناراحتی، باید قبولش کنی. ما به رقابت نیاز داریم.»

2200950

سپس کلی سامرز، مجری دازن، بابت صحبت‌های میکل عذرخواهی کرد. اما وقتی دوباره به این موضوع برگشتند، میکل گفت: «جکسون باید با خودش خلوت کند، ببیند واقعاً می‌خواهد با حضورش در چلسی چه کاری انجام دهد؟»

دیدگاه‌ها